Femeie violată de propriul IUBIT, timp de un an, fără să ştie. Cum s-a întâmplat totul este şocant FOTO

Un bărbat din Marea Britanie şi-a violat iubita timp de un an în timp ce femeia dormea fără ca aceasta să realizeze ce i se întâmplă.

14 iul. 2015, 14:03

Magnus Meyer Hustveit, de 25 de ani, şi-a violat iubita, timp de un an de zile, între 2011 şi 2012, în timp ce dormea. Atacul a ieşit la lumină doar în momentul în care tânărul a recunoscut că se folosea trupul fetei atunci când aceasta era inconştientă, potrivit Daily Mail.

Citeşte şi Eleva din Vaslui violată până la leşin, BATJOCORITĂ de agresori: „Nu a fost viol, ci sex-surpriză”

Iubita lui, de 28 de ani, din Irlanda, a devenit suspicioasă în 2012 când s-a trezit într-o dimineaţă şi a descoperit că este udă şi murdară de spermă. Câteva săptămâni mai târziu, tânăra l-a surprins pe băiat satisfăcându-se singur lângă ea. Într-un final, după ce l-a confruntat, violatorul de origine norvegiană a recunoscut că a violat-o în somn, în timp ce locuiau împreună, după ce aceasta îşi lua medicamentele pentru insomnie.

Cred că s-a întâmplat de maxim 10 ori, a fost foarte dificil. Am făcut-o pentru satisfacţia de moment. Nu am vrut să îţi fac rău. Îmi pare rău„, a spus bărbatul ulterior, pledând vinovat pentru acuzaţiile care i s-au adus.

Tânărul a fost condamnat la şapte ani de închisoare cu suspendare.

Citeşte şi Îngrozitoarea poveste a femeii care a fost VIOLATĂ de 300 de ori FĂRĂ să îşi dea SEAMA. Ce s-a întâmplat FOTO