Femeile au râs copios: Cu ce a rămas un cunoscut ARTIST pe FUND, după o GLUMĂ exagerată FOTO

Unul dintre cântăreţii celei mai în cunoscute trupe britanice a avut parte de o glumă proastă care îl va lăsa cu o urmă amuzantă pe fund pentru o perioadă lungă de timp. Astfel, în timpul unei emisiuni de divertisment, Niall Horan şi-a tatuat pe posterior portretul unui comediant din Marea Britanie.

12 aug. 2013, 13:53

Cu toate că imaginea nu este permanentă, vor trece multe săptămâni până vopseaua va ieşi din piele, motiv pentru care tânărul artist va avea de îndurat multe râsete din partea celor care îl vor vedea dezbrăcat, potrivit The Sun.

Citeşte şi Miley Cyrus şi-a făcut un nou tatuaj: Un desen al lui Leonardo da Vinci FOTO

Ineditul tatuaj a fost făcut în timpul unei emisiuni de divertisment a programului Sky 1. În timp ce restul colegilor de la One Direction sunt plini de tatuaje, Niall era singurul dintre ei care avea pielea curată, motiv pentru care a trebuit să între în rândul vedetelor.

Citeşte şi Un bărbat a LĂSAT o femeie cu GURA CĂSCATĂ după ce i-a arătat TATUAJUL pe care îl are FOTO

Am făcut un lucru amuzant singurului membru al trupei care nu avfea tatuaje. I-am spus că ar fi drăguţ să îi tatuez chipul meu pe corp, motiv pentru care Niall a spus „Ar trebui să îl pui pe fund”. Îmi trimite poze în fiecare zi şi îmi spune că încă nu s-a şters„, a povestit comediantul.