Femeile care citesc mult sunt considerate de bărbaţi mai atractive

Bărbații cred că femeile care citesc sunt înțelepte și inteligente. Ele le fac viața mai frumoasă, organizată și stabilă. De fapt, aceștia consideră că sunt multe motive pentru care ar trebui să iasă la o întâlnire cu ele.

12 iun. 2017, 08:04
Femeile care citesc mult sunt considerate de bărbaţi mai atractive

În timp ce unii bărbați se simt inconfortabili când sunt în compania unei femei inteligente, alții se consideră inferiori când ea are mai multe cunoștințe decât ei. Totodată, majoritatea bărbaților sunt de părere că atunci când femeile cunosc foarte multe lucruri, din orice domeniu, pot schimba perspectivele celor din jur.

Motivele pentru care bărbații ar vrea să aibă o relație cu femei care citesc mult sunt:

Își petrec timpul liber citind
Persoanele care iubesc cărțile vorbesc numai atunci când este necesar, deoarece preferă să citească. Așadar, dacă partenerul vrea să lucreze, el știe că nu-l vei deranja, deoarece îți vei lua o carte din care vei citi cu multă plăcere.

Ele extind orizonturile celor din jur
Deoarece au multe cunoștințe, femeile care citesc au capacitatea de a extinde orizonturile intelectuale ale partenerului și ale celor din jurul lor. În plus, acest lucru o va face o persoană și mai bună decât este.

Conversațiile sunt mult mai interesante

Oamenii inteligenți și înțelepți nu intră în discuții nesemnificative. Așadar, nu le plac nici bârfele. În schimb, femeile care citesc vor stimula intelectual fiecare conversație.

Cunoștințele lor îi face să le iubească mai mult

Bărbații consideră că, în general, femeile inteligente știu mai multe despre ei, despre comportamentul și despre dorințele lor. În plus, ele știu suficient și despre ce anume își doresc ei în dormitor. Ei se vor bucura de compania lor chiar și în pat, când stau și citesc.

Viața partenerilor va fi mai organizată

Femeile care citesc mult au o viața organizată. Chiar dacă partenerul este dezorganizat, ele îl vor ajuta să se schimbe.

Sunt bune ascultătoare

Persoanele care au cunoștințele necesare și sunt mature pot fi înțelese mai ușor. În plus, ele au răbdare, știu să asculte și să analizeze problemele altora.

Cărți de citit după o despărțire.