Femeile infidele ale zodiacului! Stai departe de ele dacă vrei o relaţie serioasă!

Pentru unele femei loialitatea nu este puntul forte. Exista cateva zodii care au adesea mai multi parteneri si pentru care acest lucru este perfect normal. Asadar, daca iti doresti o relatie de durata, fereste-te cat poti de aceste zodii.

12 iul. 2018, 13:04
Femeile infidele ale zodiacului! Stai departe de ele dacă vrei o relaţie serioasă!

BERBEC

Femeile nascute in zodia Berbec sunt extrem de ambitioase, dar si excesiv de incapatanate. Din acest motiv vor face doar ce cred ele ca este bine, iar acest lucru duce la multe certuri in viata de cuplu. Sunt greu de stapanit si aproape imposibil de tinut in frau. In momentul in care gasesc pe cineva care sa le satisfaca anumite nevoi nu stau pe ganduri. Au adesea mai mult de un barbat in viata lor si nu au nicio remuscare.

GEMENI

Femeile nascute in zodia Gemeni sunt persoane duale. Din aceasta cauza, conceptul de a insela nu ii este strain acestei native. Vede dragostea ca pe o distractie si cu greu se ataseaza de cineva. Daca in relatie va interveni insa monotonia, iar nativa se plictiseste, isi va insela partenerul fara regrete. Aceasta femeie este foarte schimbatoare, de aceea orice barbat va avea dificultati in a mentine o relatie serioasa cu ea.

LEU

Femeile nascute in zodia Leului isi pot inseala cu usurinta partenerii, mai ales daca acesta nu ii ofera tot ce isi doreste. Vor gasi cu siguranta pe cineva mai frumos, cu mai multi bani sau mai popular care sa le satisfaca nevoile. Nu este ceva neobisnuit ca aceste native sa aiba mai multi amanti in acelasi timp.

SCORPION

Loialitatea nu este punctul forte al Scorpionilor. Nativele nascute sub acest semn nu se vor da in laturi din a-si insela partenerii. Motivele sunt dintre cele mai diferite: nu se simt apreciate, vor sa obtina ceva sau se plictisesc. Adesea aceasta nativa are mai mult decat un amant, insa stie foarte bine cum sa ascunda infidelitatile de ochii sotului, dar si de cei ai lumii.

SĂGETĂTOR

Femeile nascute sub semnul Sagetatorului au nevoie de multa libertate. Renunta cu greu la ea in favoarea casatoriei, iar atunci cand o fac au nevoie de un partener care sa le surprinda mereu cu lucruri noi. Atunci cand se plictisesc si se simt constranse vor incerca sa evadeze cu orice pret din relatie, ia rcel mai simplu mod este sa-si gaseasca alti parteneri.