Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt speciale. Vezi dacă te numeri printre ele

Persoanele născute sub acest semn zodiacal sunt cu adevărat speciale.

05 sept. 2017, 09:27
Femeile născute sub acest semn zodiacal sunt speciale. Vezi dacă te numeri printre ele

Pestii sunt un semn al apei, asa cum sunt Racul si Scorpionul. In astrologie, apa este un element al sentimentelor si emotiilor. Pestii au capacitatea de a detecta sau de a vedea lucruri, chiar inainte ca acestea sa se intample. Intocmai cum sunt cei din zodia Gemeni, Fecioara si Sagetator, Pestii sunt, de asemenea, o zodie impresionanta. Cei care s-au nascut in zodia Pesti sunt cumva prinsi intre trecut si viitor.

Nu se pot debarasa complet de ceea ce au trait si cara dupa sine mai multe incarcaturi energetice si emotionale. Nu exista o zodie mai misterioasa decat cea a pestilor.

Zodia Pesti este reprenzentata de doi pesti care inoata in directii opuse, ca si cum nu ar avea nevoie unul de celalalt, lucru curios caci se spune ca pestii sunt cea mai sensibila zodie. Multi cred ca pestii sunt persoane foarte fragile si ca au nevoie de protectie.

Poate va este greu de crezut, dar pestii chiar va pot surprinde cu puterea lor interioara si cu modul in care acestia percep lumea, din punct de vedere filozofic si spiritual. Pestii au o afinitate anume pentru arta, desi nu se auto-proclama artisti. Totusi, cand vine vorba de muzica, de calatorii, de mancaruri, ei au gusturi foarte alese, fine si elegante. O alta caracteristica extraordinara a pestilor este capacitatea lor de a arata o compasiune sincera cum putini o pot face.

Citeşte mai mult pe horoscoponline.net