STUDIU Femeile par mai bătrâne miercurea la ora 15.30. Vinerea este cea mai frumoasă zi a săptămânii pentru că vine după o zi de joi în care se întreţin cele mai multe relaţii intime

Oamenii par mai bătrâni atunci când sunt stresaţi, iar acest lucru cu siguranţă nu este un lucru îmbucurător mai cu seamă pentru doamne. Fizionomiile pe care se citesc cu uşurinţă grijile nu sunt dintre cele mai plăcute vederii, dar asta nu este cea mai mare problemă. Cea mai mare problemă este faptul că o faţă pe care se citeşte stresul pare mult îmbătrânită.

10 ian. 2022, 17:49
STUDIU Femeile par mai bătrâne miercurea la ora 15.30. Vinerea este cea mai frumoasă zi a săptămânii pentru că vine după o zi de joi în care se întreţin cele mai multe relaţii intime

Femeile par mai bătrâne miercurea la ora 15.30, arată un studiu desfăşurat de o cunoscută marcă de produse cosmetice bronzante. 12% dintre persoanele de sex feminin intervievate au afirmat că miercurea este pentru ele cea mai stresantă zi a săptămânii.

Miercurea este ziua în care nivelurile de energie scad, stresul de la locul de muncă este la apogeu și efectele nopţilor nedormite din weekend sunt cel mai evidente.

Femeile par mai bătrâne miercurea la ora 15.30

Două treimi din femei acuză o serioasă lipsă de energie miercurea după-amiază.

Citeste si Studiu: Vârsta la care femeile sunt mai atractive pentru bărbaţi

Este uimitor să vezi că miercurea, la 15.30, femeile par mai bătrâne. Asocierea stresului de miercuri după-amiază cu tradiţionala oboseală este motivul pentru care femeile par mai bătrâne”, spune Nichola Joss în The Telegraph.

Cât despre ziua de joi, aceasta este ziua în care cele mai multe femei întreţin relaţii intime.

După lipsa de energie de miercuri, joi seară femeile scapă de presiune şi sunt mai predispuse la tandreţe”, observă specialista.

Vinerea, cea mai frumoasă zi a săptămânii

În fine, vinerea este “cea mai frumoasă” a săptămânii, potrivit a 60% dintre femeile intervievate. Şi asta nu doar ca urmare a faptului că este ultima zi lucrătoare a săptămânii, ci mai cu seamă datorită faptului că este ziua care succede o partidă de amor, care le încarcă cu energie pe beneficiare.

În schimb, ziua de luni vine adesea după un weekend de nesomn, în care se consumă alcool. Acest lucru “nu prevesteşte nimic bun pentru piele şi strălucirea ei de miercuri. Efectele lipsei de somn (ochi umflaţi, faţă trasă, cearcăne etc.) pot marca faţa cam 48 de ore. În condiţiile în care multe femei dorm prost luni, pot părea mai bătrâne miercuri”, conchide Nichola Joss.

Citeste si Motivul pentru care femeile au buzunarele mai scurte la blugi decât bărbații. Secretul spus de specialiști!