Feng shui 2024. Care sunt culorile norocoase în Anul Dragonului de Lemn

Ce culoare va deveni talismanul pentru noi toți în următoarele 12 luni? Cum să ne îmbrăcăm și ce culoare să alegem pentru a ne asigura că norocul nu se întoarce și că lucrurile rele trec pe lângă noi?

18 ian. 2024, 06:31
Feng shui 2024. Care sunt culorile norocoase în Anul Dragonului de Lemn

Anul 2024 va sta sub semnul Dragonului de Lemn. Specialiștii au creat au stabilit codul culorilor norocoase pentru feng shui 2024.

Feng shui 2024. Când începe Anul Dragonului de Lemn

În curând, întreaga lume va saluta anul 2024, Anul Dragonului. Ce culoare va deveni talismanul pentru noi toți în următoarele 12 luni? Cum să ne îmbrăcăm și ce culoare să alegem pentru a ne asigura că norocul nu se întoarce și că lucrurile rele trec pe lângă noi? Să discutăm despre culorile la modă și simbolic corecte pentru anul nou chinezesc care începe din 20 februarie 2024.

Culorile norocoase pentru 2024 bazate pe Calendarul Zodiacului Chinezesc

Zodia care are de plătit o lecție karmică la început de an. Acești nativi fac plata destinului în ianuarie 2024

Feng shui 2024. Verde smarald
Desigur, culoarea principală a Gardianului Anului deschide parada! Se potrivește brunetelor și roșcatelor, completate de un machiaj sau o îmbrăcăminte luminoasă. Dacă smaraldul pare prea rece, poți găsi ușor nuanțe mai calde și mai confortabile pe paleta de culori: purtarea lor aduce, de asemenea, beneficii.

Citește și Top 5 zodii cu succes la bani până la primăvară. Vor înflori financiar ca ghioceii

Feng shui 2024. Auriu
Pentru cei care iubesc tot ce este aur, aceasta este o oportunitate! Împodobește-te cu tot ce strălucește și sclipește: cu cât mai multe accesorii strălucitoare porți, cu atât mai bogat va fi anul.

Roșu
În China, Festivalul Primăverii este întotdeauna sărbătorit în roșu – o culoare pasională, senzuală și puțin animalică. Femeile țin în mod deosebit să respecte această regulă: carminul și auriul sunt nuanțele tradiționale ale sărbătorii lor de An Nou.

Citește și Darurile divine ale anului 2024. Ce duc în bagajele astrale zodiile în acest an

Feng shui 2024. Negru
Majoritatea oamenilor din Europa vor fi de acord că negrul simbolizeaza doliul și durerea. Dar în China, aceasta este culoarea bogăției, purității și respectului. Așadar, nu este nimic în neregulă să-l întâmpini pe Dragon în rochia ta neagră preferată sau într-un costum de mătase neagră. Dacă ținuta pare prea întunecată, adaugă o eșarfă verde sau o floare roșie în păr.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO