Feng shui și tranziția către perioada 9

Expertul feng shui și rezidential/business, membru asociat IFSA – International Feng Shui Association Singapore, Diana Roman, vorbește despre care sunt cauzele care stau la baza crizei mondiale și cum va arăta următoarea perioadă, care va sta sub semnul tranziției către perioada 9.

28 aug. 2023, 21:40
Feng shui și tranziția către perioada 9
Feng shui si tranzitia catre perioada 9

„Dupa cum spunea maestrul meu mayas, Juan Carlos Romera, criza mondiala actuala este rezultatul rezistentei si al neacceptarii de catre omenire a acelui impuls reorganizator care ne va face in final sa inflorim.

Dar ce legatura are asta cu feng shui? Multi entuziasti ai feng shui-ului considera ca acesta este legat doar de spatiu, de case si de amulete norocoase.

Feng shui inseamna concomitent si timp, si spatiu.

Spatiul are legatura cu mediul inconjurator, relieful, constructiile, asezarea si orientarea cladirii, iar timpul se regaseste in feng shui atat prin perioada in care ne aflam, cat si prin anul de constructie al cladirilor.

In metafizica chineza, la mayasi si in multe alte discipline, timpul este circular, nu liniar. Dar cum este timpul feng shui?

Chinezii considera ca timpul urmeaza niste cicluri mari de 180 de ani, impartite in perioade de cate 20 de ani si numerotate de la 1 la 9. 2023 este ultimul an din perioada 8, care a inceput in anul 2004 si care se va incheia la inceputul lui 2024, cand vom intra oficial in perioada 9.

Practic suntem in ultima etapa a tranzitiei catre noua perioada, care va veni cu noi energii, cu o noua aventura si un nou traseu al vietii.

Cu siguranta te-ai confruntat cu sentimente de teama, de incertitudine, de neasezare. In jur, schimbarile se produc cu viteza ametitoare, inca de acum cativa ani. Le vedem cu usurinta in exterior, la nivel mondial: Pandemia. Razboiul din Ucraina. Criza energetica si economica. Inflatia. Bancile nu mai dau credite. Tot mai multe banci au sediile inchise temporar, sau nu mai lucreaza cu cash. In supermarket-uri sunt tot mai putine case deschise. In call-center-uri te intalnesti doar cu roboti vorbitori.

Orice schimbare inseamna in primul rand moarte. Moarte si transformare. Si ce ne sperie mai mult decat moartea, iesirea dintr-o forma cunoscuta pentru a intra intr-o alta forma, sau intr-o realitate fara forma?

Moartea se misca cu viteza pe langa noi. Nu tuturor li se permite sa intre in noua era. Suna nedrept, intr-adevar!

Cati din jurul nostru au disparut in pandemie? Cati dispar pe trecerile de pietoni, spulberati intr-o secunda? Pompierii salvatori se transforma in victime, cat ai clipi. Avioanele se prabusesc. Batranii internati in camine care ar trebui sa ii ingrijeasca sunt lasati sa moara de foame si de sete.

La nivel mic, exista vinovati pentru toate acestea. Dar la nivel de univers, este vorba de marea schimbare pe care o traim. Multi vor sa plece din tara , ca sa scape de nesiguranta. Dar vor schimba doar tara, spatiul. Tranzitia se simte peste tot, pentru ca ea are legatura cu factorul timp, nu cu cel spatial. Si fiind tranzitie, se va incheia in mod natural.

Si energia din casele noastre se va schimba. dar legat de aceasta schimbare exista multa neclaritate. Unii deja stiu despre existenta stelelor zburatoare din casele noastre, care se afla acolo ca urmare a inchiderii peretilor cladirii cu acoperisul casei. Multi clienti m-au intrebat daca vor veni stele noi in casele lor, in perioada 9. Raspunsul este negativ, nu vor veni stele noi, dar o parte din cele existente vor capata noi semnificatii, mai bune sau mai rele.”

Citește continuarea pe Feng Shui Studio.