Fenomen BIZAR în Gorj. Maşinile urcă dealul cu motorul oprit VIDEO

Publicat: Duminică, 07 Ianuarie 2018 17:10 // Actualizat: Luni, 08 Ianuarie 2018 08:26 // Sursa: romaniatv.net

În judeţul Gorj există un deal pe care maşinile îl urcă având motorul oprit. Se întâmplă la fel în Constanţa, dar şi în alte zone din ţară. Specialiştii, citaţi de România TV, spun că fenomenul nu e paranormal, dar cei care s-au încumetat să experimenteze nu-şi pot explica ce se întâmplă.

La Muşeteşti, în judeţul Gorj, oamenii au demonstrat că maşinile pot urca singure la deal, cu motorul oprit. Localnicii susţin că au auzit de la strămoşii lor că aceste locuri ar fi bântuite şi că pe acolo nu treceau cai sau căruţe, dar specialiştii spun că nu este vorba despre un fenomen paranormal.

Cercetătorii vorbesc despre o rupere de pantă cu schimbare de unghi, ceea ce creează impresia unui deal. Există însă şi varianta a doua, a unei zone puternic magnetizate care creează acest fenomen.

Astfel de lucruri se mai întâmplă la Bucium, în Iaşi, în Munţii Gutâi, Pasul Tihuţa, la Tulcea, Buzău, Constanţa sau Bacău.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
deal muşeteşti maşină merge cu motorul oprit rupere de pantă
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
25 mai 09:20
...motorul oprit. Se întâmplă la fel în Constanţa, dar şi în alte zone din ţară. Citește mai departe…

...
24 mai 17:17
...oprit. Se întâmplă la fel în Constanţa, dar şi în alte zone din ţară. <a target=_self href="http://www.romaniatv.net/fenomen-bizar-in-gorj-masinile-urca-dealul-cu-motorul-oprit-video_147279.html" title="Stiri, …read more" /> ...
1
EUR
4.8422
RON
25 May
noapte 9 °
zi 21 °
Ultimele joburi adaugate
24 H