Fenomen ciudat în Franţa: Apele şi-au schimbat total culoarea

Publicat: Marţi, 26 Aprilie 2016 00:01 // Actualizat: Marţi, 26 Aprilie 2016 00:02 // Sursa: romaniatv.net

Mai multe râuri din Franţa au căpătat o culoare verde-fosforescent peste noapte.

Râurile care traversează mai multe departamente din Franţa au căpătat brusc, luni dimineaţa, o culoare verde-fosforescent. Locuitorii din aceste zone au fost stupefiaţi de "fenomen" şi, la început, nu au ştiut ce să mai creadă.

S-au gândit că ar putea fi vorba despre un fenomen de poluare, dar culoarea verde fosforescent extrem de vizibil nu părea să indice un fenomen de poluare, mai ales că apa era curată, chiar dacă era colorată, iar în aer nu se simţea niciun miros dubios. 

Explicaţia a venit imediat de agenţii de Mediu, care au informat că ei au fost cei care au produs acest fenomen în cadrul unei acţiuni între sindicatele de mediu pentru a atrage atenţia asupra riscurilor de poluare a mediului şi, mai ales, asupra faptului că nu au resursele necesare pentru a combate un eventual fenomen de poluare a mediului.

Culoarea folosită de sindicalişti pentru colorarea râurilor nu este o substanţă poluantă şi nu afectează flora sau fauna apelor.

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 apr 03:11
... Mai multe râuri din Franţa au căpătat o culoare verde-fosforescent peste noapte. Citește mai departe… ...
26 apr 03:01
...
Mai multe râuri din Franţa au căpătat o culoare verde-fosforescent peste noapte. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
26 apr 00:18
...

Mai multe râuri din Franţa au căpătat o culoare verde-fosforescent peste noapte. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
26 apr 00:18
... Mai multe râuri din Franţa au căpătat o culoare verde-fosforescent peste noapte. ...
1
EUR
4.8582
RON
19 Sep
noapte 14 °
zi 24 °
Ultimele joburi adaugate
24 H