Fenomen straniu la mormântul lui Ionuţ Anghel, în ziua împlinirii a 4 ani după ce a fost sfâşiat de câini FOTO

Un fenomen dubios a avut loc în urmă cu puţin timp la mormântul lui Ionuţ Anghel, băieţelul omorât de un maidanez în urmă cu patru ani. Jucăria acestuia a dispărut şi nu mai este pe mormântul micuţului, acolo unde era acum câteva săptămâni. 

05 sept. 2017, 13:37
Fenomen straniu la mormântul lui Ionuţ Anghel, în ziua împlinirii a 4 ani după ce a fost sfâşiat de câini FOTO

Locul de veci al copilului a fost ornat cu zeci de jucării, însă exact în ziua în care se împlinesc 4 ani de la mortea lui Ionuţ, familia acestuia a observat că jucăria preferată a băiatului a dispărut, scrie spynews.ro. Obiectul a stat în acelaşi loc de când a fost înmormântat băiatul.

Citeşte şi Imagini nemaivăzute cu Ionuţ Anghel, copilul ucis de câini. Vezi cum s-a schimbat viaţa părinţilor şi unde au fost în vacanţă VIDEO

Părinţii lui nu îşi revin după ce şi-au pierdut fiul în urmă cu 4 ani. La începutul anului, Valentin Anghel a mărturisit că nu se poate plimba cu fiul său în parc fără ca micuțul să nu fie speriat din cauza câinilor fără botniţă. Moartea fratelui său a lăsat urme adânci în sufletul băiatului.

„Eu când ies în parc cu copilul care mai este, are o fobie faţă de câini după ceea ce s-a întâmplat. Mă întâlnesc cu fel şi fel de oameni cu câini fără botniţă şi se apropie de copilul meu, speriindu-l,” a declarat tatăl lui Ionuţ Anghel.

Citeşte şi EMOŢIONANT. Ce au făcut părinţii lui Ionuţ Anghel la mormântul micuţului după ce au devenit milionari FOTO

Ionuţ Anghel a fost omorât de câini

Dosarul penal legat de moartea lui Ionuţ Anghel a fost deschis în 3 septembrie 2013 de Parchetul Tribunalului Bucureşti, iar o zi mai târziu ancheta a fost preluată de procurorii Parchetului instanţei supreme, având în vedere complexitatea cauzei şi intensa mediatizare a acesteia. În 27 septembrie 2013, PICCJ anunţa că Administraţia Domeniului Public a Sectorului 2, reprezentanţii SC Tei Rezidenţial şi Constantin Ciorăscu, proprietarul terenului unde Ionuţ Anghel a fost omorât de câini, sunt urmăriţi penal în dosarul în care se fac cercetări pentru ucidere din culpă. Procurorul nota că aceştia „nu au asigurat cadrul organizatoric apt să preîntâmpine atacul canin asupra minorului Anghel Ionuţ, prin menţinerea integrităţii împrejmuirii, pentru ţinerea câinilor societăţii exclusiv în interiorul perimetrului îngrădit al firmei, şi prin îndeplinirea obligaţiilor ce decurg din legislaţia referitoare la deţinerea de câini, inclusiv a celor periculoşi sau agresivi, împrejurări care au dus la moartea minorului”.