Fenomene meteo EXTREME anunţate în Bucureşti. Primarul Gabriela Firea face apel la deţinătorii de panouri publicitare

Primarul general al Bucureştiului Gabriela Firea a făcut un apel, marţi, la toţi deţinătorii de mijloace de publicitate din Capitală, să ia toate măsurile de siguranţă, după ce meteorologii au emis o avertizare de fenomene extreme, valabilă pentru aproape toată ţara.

19 sept. 2017, 16:08
Fenomene meteo EXTREME anunţate în Bucureşti. Primarul Gabriela Firea face apel la deţinătorii de panouri publicitare

Prognoza meteo anunţă fenomene meteo periculoase şi în Capitală. „Având în vedere avertizarile emise de meteorologi, care anunţă fenomene meteo extreme în Bucureşti începând cu data de 20 septembrie, primarul general Gabriela Firea face apel la toţi deţinătorii de mijloace de publicitate (panouri, structuri volumetrice prismatice, tv-screen-uri, mesh etc) să ia toate măsurile de punere în siguranţă a acestora şi să menţină în stare de alertă echipe de intervenţie pentru soluţionarea de îndată a unor eventuale evenimente. De asemenea, Gabriela Firea a dispus structurilor de specialitate din cadrul PMB să verifice în teren starea structurilor publicitare existente şi să ia măsuri în cazul în care acestea reprezintă un risc pentru siguranţa cetăţenilor”, precizează, într-un comunicat de presă, Primăria Generală a Capitalei.

Firea le-a mai solicitat şi reprezentanţilor Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucureşti, cât şi ADP-urilor de sector să toaleteze copacii aflaţi în „declin biologic” din parcuri sau pe marginea străzilor.

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare de ploi torenţiale, valabilă de marţi de la ora 17.00 până joi la ora 23.00, în aproape toată ţara.

Un comandament va avea loc miercuri, la ora 9,00, la Primăria Capitalei, în contextul avertizărilor emise de meteorologi.