Fenomene paranormale în Bucegi. Misterul OZN-urilor ÎNGROPATE SUB STÂNCI

Câţi dintre turiştii care aleg în drumeţiile lor Valea Cerbului ştiu că asupra ei planează un mister vechi de secole? Că printre stânci, în pământ, se găsesc îngropate structuri metalice de provenienţă necunoscută, pe care localnicii le aseamănă unor nave extrapământene căzute dintr-o luptă nucleară...

11 iun. 2016, 10:53
Fenomene paranormale în Bucegi. Misterul OZN-urilor ÎNGROPATE SUB STÂNCI

Subiectul este secret, datorită incertitudinilor care planează asupra acestor obiecte metalice, scrie muntii-bucegi.ro. Relatările din 1380 despre cutremurul de mare intensitate care a întunecat cerul Europei susţin că atunci a avut loc războiul nuclear între nave extraterestre, în urma căruia munţii s-au prăbuşit, pădurile au ars, iar în mlaştini au fost îngropate obiecte metalice în forme ovale, în care oameni ai locului au intrat şi chiar au dormit, în câteva zile fiind morţi cu toţii, fără explicaţie.

Citeşte şi NEFILIMII, îngerii căzuţi ai lui Dumnezeu, ar trăi şi astăzi pe Pământ. În spatele căror oameni se ascund

Au rămas doar povestirile lor, iar cei apropiaţi le-au dus mai departe, prin viu grai: erau nişte cutii ciudate şi ovale, ca nişte case de fier cu arcade roşiatice şi scări interioare sub formă de spirală, multe camere în care iarna te simţeai ca-n miezul verii, această căldură atrăgând mulţi oameni rămaşi fără adăpost, care şi-au găsit acolo pieirea.

În 1936 a fost alcătuită o echipă de specialişti din diferite ramuri şi domenii de activitate, în scopul de a cerceta şi elucida misterul structurilor malefice ale Văii Cerbului. Au fost cercetate mai multe cupole metalice de forme ovale, fără uşi şi geamuri, în care se pătrundea prin nişte orificii din vârful construcţiei.

Cercetătorii nu au dormit în interiorul acestora, însă au lăsat acolo peste noapte câteva animale luate drept cobai. Încă de a doua zi, acestea prezentau stări de rău, bube ciudate pe corp, ori le cădea părul.

Probele de material aduse în laboratoare pentru analize au dat concluzii stranii: era un fel de metal asemănător cuprului, dar care nu putea fi tăiat, acoperit de un strat inoxidabil asemănător smirghelului, fiecare bucată fiind polizată cu o precizie nemaiîntâlnită vreodată, și care putea tăia geamul ca un cristal.

Masurătorile radioactivităţii din zonă au relevat uriaşe mărimi inexplicabile, în special pe timpul nopţii. Mai amintim din legendele locului, de noaptea în care ni se povesteşte că din pământ a ieşit o lumină mare ce s-a înălţat spre cer, în zgomote şi bubuituri ce au trezit toată Valea, urmată de o explozie a unei sfere luminoase apărute la orizont.

Citeşte şi Cum îţi detectezi aura şi semnificaţia culorilor sale. De cine să te fereşti

Dupa ce acestea s-au repetat de mai multe ori, un cutremur devastator a zguduit Valea Cerbului, iar populaţia a fost decimată de boli necunoscute.

Cercetările continuă, însă misterul va rămâne multă vreme îngropat în adâncurile Văii, deoarece zona a fost declarată secretă, iar din rapoartele specialiștilor, tot ce s-a dat publicităţii au fost doar nişte explicaţii vagi, de genul: „Sigur că proveniența acestor structuri metalice este ciudată, însă nu avem nicio dovadă că sunt OZN-uri”.

Medicul care a însoţit echipa, însă, a refuzat întoarcerea în zonă pentru continuarea cercetărilor, după ce mai mult de jumătate din cercetătorii prezenți au decedat ori au dispărut fără urmă, anunţându-și printr-un mesaj plecarea într-o insulă îndepărtată, unde avea o locuinţă cumparată pentru vârsta de pensie… Încercăm să-l contactăm, pentru a vă putea furniza mai multe amănunte.