Fenomene PARANORMALE în Gaza: CADAVRELE celor împuşcaţi de tirurile israeliene REÎNVIE VIDEO

În timp ce presa descrie situaţia tragică din Fâşia Gaza care este bombardată sistematic de israelieni, o înregistrare video, cu cadavre mişcătoare, postată pe Internet îţi dă fiori reci.

19 aug. 2014, 19:52
Fenomene PARANORMALE în Gaza: CADAVRELE celor împuşcaţi de tirurile israeliene REÎNVIE VIDEO

Înregistrarea este publicată pe jewsnews.co.il şi înfăţişează înmormântarea unor membri ai grupării teroriste palestiniene Hamas.

La un moment dat, în timp ce procesiunea se îndrepta către locul unde ar fi urmat să fie înmormântaţi activiştii grupării teroriste, se vede cum unele cadavre puse în rând, pregătite pentru înmormântare, încep să se mişte.

Citeşte şi RACHETELE din Gaza LOVESC Israelul

Astfel, mai multe trupuri neînsufleţite, înfăşurate în cearceafuri albe, se mişcă vizibil, iar unele dintre ele încep chiar să se scarpine.

Dar aşa-zisele „cadavre” fac aceste mişcări numai atunci când obiectivele camerelor de filmare nu sunt îndreptate către ele. Totuşi, cineva a reuşit să filmeze şi imaginile ce nu fuseseră înregistrate de către camerele de filmare ce urmau să difuzeze doar „imaginile impresionante”, în întreaga lume, pentru a arăta astfel suferinţele palestinienilor „prigoniţi” de către armata israeliană în enclava palestiniană. 

Autenticitatea înregistrării video nu a fost deocamdată confirmată oficial.