Fenomenele incredibile ale naturii. Poarta Raiului, China VIDEO

Există undeva în această lume, o cupolă de-a dreptul impresionantă, formată în mod natural între două vârfuri montane înalte, care îți dă sentimentul că, după ce ai trecut prin porțile ei, te vei găsi în ceruri.

07 sept. 2016, 08:39

Poarta Raiului sau Heaven’s Gate, această minunație a naturii se află în Parcul Tianmen din China, la o altitudine de 1500 m și reprezintă cea mai mai mare gaură erodată a unei peșteri, formată ca urmare a eroziunii solului, scrie antenastaelor.ro.

Citeşte şi Cel mai lung pod de sticlă din lume, ÎNCHIS, la scurt timp după ce a fost inaugurat în China. MOTIVUL

Legenda spune că, în anul 263 o bucată mare de munte a căzut, creând o cavitate imensă (131,5 m înălțime, 57 m lățime și 60 m lungime), care a dat naștere acestei spectaculoase porți naturale.

Urcarea către Poarta Raiului este grea și obositoare, însă mărturiile celor care au ajuns acolo și care spun că au simțit că „ au urcat scara spre cer și că au bătut la ușa Raiului ” par să confirme că merită efortul. Pentru a ajunge să trăiești acest sentiment, trebuie să urci 999 trepte abrupte și înguste, în aproximativ 30 minute.

Citeşte şi O femeie a intrat în panică după ce a primit un telefon şi 48 de SMS-uri de la „Satana”. „Credeam că visez..”

Se pare că, în acest caz, numărul 9 nu este întâmplător. În tradiția taoistă acest număr este numărul suprem, simbol al împăratului (fiul cerului), ceea ce accentuează misterul acestui loc, situat la granița dintre lumea umană și cea divină.


loading...