Fenomenul astrologic de care nu scapă nimeni începe în noaptea asta. Ultima dată s-a produs în 1941

Astrologul, Daniela Simulescu, anunță un fenomen rar în zona iubirii. Astăzi începe o nouă epocă cu privire la viața amoroasă.

18 mai 2019, 15:06
Fenomenul astrologic de care nu scapă nimeni începe în noaptea asta. Ultima dată s-a produs în 1941

„Astăzi începe o nouă epocă în ceea ce privește zona amoroasă. Venus este conjunctă cu Uranus, în semnul Taurului. Ultima dată, acest aspect a avut loc în anul 1941, deci după vedeți, avem de-a face cu un moment rar și special.

Venus este purtătoarea de cuvânt a Afroditei, ea ne arată cum iubim, cum ne raportăm la relații, cum ne manifestăm sentimentele, cum ne îndrăgostim, dar și nevoia noastră de valori materiale.

Uranus reprezintă instabilitatea, surprizele, originalitatea, noncomformismul, toleranța, lipsa prejudecăților și libertatea, Semnul Taurului ne ține conservatori, în zona de confort, ne obligă să planificăm, să respectăm cutumele societății și să nu ne abatem deloc de la drumul inițial, nici măcar de dragul inovației sau al evoluției.

HOROSCOP. Acestea sunt zodiile care urăsc conflictele. Au un suflet de aur

Când Venus și Uranus se întâlnesc pe câmpul Taurului, dintr-o dată se întâmplă o revoluție, atât la nivel individual, cât și la nivel global. Și până la urmă, fiecare dintre noi a realizat în ultima vreme faptul ca relațiile s-au schimbat radical. Instituția căsătoriei nu mai este la fel de sigură, nu îți mai oferă același statut ca dinainte. Oamenii nu mai dau atâta importanță oficializării, ci mai degrabă înțelegerii. Doi oameni pot trăi fericiți într-o legătură, pentru toată viața, chiar fără a merge la starea civilă sau la biserică. Venus în Taur își dorește uniune sigură, de dragul lumii, de cele mai multe ori, dar Uranus îi arată ca se poate asta și fără a respecta o serie de reguli impuse de niște oameni până la urmă. Totul se întâmplă și din cauza faptului că femeile au devenit mai independente și și-au dat seama că au valoare prin ceea ce sunt și ce fac, nu prin prisma statutului oferit de un bărbat. Pe de altă parte, nici bărbații nu își mai asumă ca altădată o gospodărie. În zilele acestea, vrem să experimentăm mai mult și să nu ne pese de gura lumii deloc. Dacă bunicii și părinții noștri au trăit în alte timpuri cu multe restricții și limitări, noi acum trebuie să ne cunoaștem mai bine înainte de a ne așeza.

Conjuncția dintre Venus și Taur ne obligă să schimbăm regulile în dragoste și relații. Dacă îți era frică de ce zicea lumea, acum îți recomand să prinzi curaj și să alegi tu cum să stai într-un parteneriat cu persoana iubită”, a explicat Daniela Simulescu pentru DC News.