FENOMENUL binefacerilor ia amploare: Mii de români au primit aceste scrisori în poştă. Ce conţin

Publicat: Duminică, 28 Februarie 2016 13:10 // Actualizat: Duminică, 28 Februarie 2016 13:10 // Sursa: romaniatv.net

Un grup de tineri clujeni a găsit o metodă mai puțin uzuală de a combate tristețea, apatia, dezamăgirea sau orice alt sentiment negativ: prin distribuția unor scrisori.

Săptămânal, acestea vor fi puse în diferite locuri din oraș, așteptând să fie deschise și descoperite de destinatari. La rândul lor, norocoșii care găsesc răvașul pot să îl păstreze sau să îl transmită, la rândul lor, unei persoane care are nevoie de el. Scrisorile au un mesaj plin de prietenie și care va oferi o soluție, dacă destinatarul se va simți trist, dezamăgit, lipsit de motivație sau chiar să îi amplifice starea de fericire, dacă este îndrăgostit, fericit, entuziasmat. Inițiativa dedicată comunității clujene aparține echipei ”Sharing love to people”. “Noi, cei din echipa ”Sharing love to people” vrem să aplicăm această inițiativă în Cluj Napoca, pentru oamenii deschiși din acest oraș. Mai mult, știm că uneori emoțiile iau locul cuvintelor sau le ascund foarte bine în interiorul nostru. Și cum orice problema se poate rezolva prin comunicare, noi vrem să ajutăm oamenii să se exprime mai ușor și să transmită mesajul dorit într-o manieră unică. Ai vrea să aduci zâmbetul pe chipul cuiva sau ai vrea să îi spui ,,mulțumesc” unei persoane, căreia îi ești recunoscător? Noi vom concepe o scrisoare special pentru ea și o vom expedia în modul clasic, iar aceasta va ajunge direct în căsuța ei poștală”, a declarat, pentru Vocea Transilvaniei, Amalia Borlea, reprezentant ”Sharing love to people”.

2 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
scrisori scrisori virale Sharing love to people Transilvania viral
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
28 feb 14:13
...mai puțin uzuală de a combate tristețea, apatia, dezamăgirea sau orice alt sentiment negativ: prin distribuția unor scrisori. Citește mai departe… ...
28 feb 13:29
... Un grup de tineri clujeni a găsit o metodă mai puțin uzuală de a combate tristețea, apatia,...
1
EUR
4.7480
RON
20 Feb
noapte 2 °
zi 15 °
Ultimele joburi adaugate
24 H