FERICIRE, după atentatul din Boston: Vezi ce au făcut doi tineri după terminarea maratonului

În timp ce teroarea domnea în Boston, în urma atentatelor de la maraton, un colț al orașului a fost martor la o scenă mai fericită. Maratoniştii Robert Watling și Kelli Johnston, ambii în vârstă de 38 de ani, s-au căsătorit într-un parc al orașului la mai puțin de patru ore după terminarea cursei, în timp ce ambulanțele continuau să transporte răniţii de la locul exploziilor.

16 apr. 2013, 18:42

Mireasa şi mirele, care au purtat amândoi pantofi sport și medaliile de la maraton în timp ce au schimbat jurămintele ieri, au refuzat să lase exploziile devastatoare să le împiedice nunta.

Mireasa a anunțat pe Facebook că nunta a mers până la capăt, adăugând: „Inima mea este alături de toți cei uciși și răniţi astăzi în Boston.”

„Robert Allan Watling și cu mine am finalizat cu succes maratonul înainte de atentatele cu bombă și ne-am căsătorit în parc! Șampanie pentru toți!”, mai spunea postarea, potrivit DailyMail.

Alergătorii şi-au planificare nunta din momentul în care Allan Watling a cerut-o în căsătorie pe Kelli Johnston după ce au finalizat împreună Maratonul de la Chicago.

În conformitate cu tema, ei au decis să se căsătorească într-un parc pitoresc din Boston, după terminarea maratonului.

Kelli Johnston și Allan Watling au trecut linia de sosire înainte ca bombele să explodeze pe Boylston Street în Boston.