Fericirea Elenei Udrea stă acum într-o uşă de WC. „Sperăm să nu se îmbolnăvească….”

În arestul poliţiei, Elena Udrea trăieşte clipe de coşmar. Nu se poate odihni, plânge şi speră ca ziua de marţi, când contestaţia depusă se va judeca, să-i aducă eliberarea. Vizita mamei sale a mai liniştit-o, însă timpul parcă stă în loc pentru fosta candidată la fotoliul de la Cotroceni.

16 feb. 2015, 08:29

„Este greu pentru o femeie să trăiască în asemenea condiţii, nu poate să se odihnească, îi este silă pur şi simplu de cum arată baia şi de gândul să folosească wc-ul, fără pic de intimitate. Sperăm să nu se îmbolnăvească, camera este foarte mică şi abia poţi să respiri”, a povestit o prietenă apropiată a Elenei Udrea, potrivit click.ro.

Citeşte şi DENUNŢUL ELENEI UDREA depus la DNA. Documentul integral – noi dezvăluiri şi acuzaţii

Din spusele cunoscuţilor, Elena Udrea este dispusă să plătească cât mai repede renovarea camerei, dar şi o uşă pentru intimitate la toaletă. „Noi sperăm să o strângem cât mai repede în braţe, dar chiar dacă iese marţi, se va ţine de promisiune şi va renova încăperea”, a declarat presei Ruxandra Dragomir, femeia care îi este aproape Elenei în aceste momente grele.

Citeşte şi Elena Udrea, un nou mesaj pe Facebook. Ce spune despre relaţia cu William Brânză

Singurul lucru „bun” este faptul că are voie, timp de două ore pe zi, să se plimbe în curtea arestului, lucru de care s-a bucurat din plin. Încearcă să uite de tot scriind: gândurile şi le aşterne ore în şir pe coli albe de hârtie.