Fericirea le-a fost curmată de un teribil ACCIDENT. Alex Velea şi Antonia sunt în STARE de ŞOC

Antonia şi Alex Velea sunt foarte fericiţi de când au devenit părinţii unui băieţel perfect sănătos, însă acest sentiment le-a fost umbrit de o întâmplare nefericită ce putea fi evitată.

05 ian. 2015, 10:44

Cum, de obicei, după orice moment de fericire apare şi unul de tristeţe, atât Alex Velea, cât şi Antonia au fost luaţi prin surprindere de vestea pe care au primit-o.

În momentul de faţă, cum Antonia a fost sfătuită de către medic să stea mai mult acasă pentru a se reface complet după sarcină, Velea trebuie să îndeplinească toate celelate atribuţii. Deoarece cântăreţul nu are permis de conducere, el a apelat la un şofer de ocazie pentru a duce la bun sfârşit activităţile curente.

Bombă în showbiz după naşterea Antoniei!!! Alex Velea mai are un copil

Şi pentru că bolidul proaspetei mămici se conduce puţin altfel decât celelalte automobile, şoferul ales de Velea a accidentat maşina de 50.000 de euro a Antoniei şi a abandonat-o imediat după accident, într-o parcare din zona Aviatorilor.

În urma accidentului bolidul artistei a fost grav avariat, astfel că masca, farurile, capota şi spoilerul au fost distruse în totalitate, iar Antonia trebuie să meargă de urgenţă la asiguratori pentru a-şi repara daunele, scrie CanCan.ro.

Citeşte şi  Antonia şi Alex Velea au ales numele copilului lor. Vezi cine vor fi naşii