Ferma 18 noiembrie 2020. Augustin Viziru: „Nimeni nu știe ce simțim noi aici”

Ferma 18 noiembrie 2020, ediţia cu surprize. Augustin Viziru, deşi este un bărbat puternic, recunoaşte că tot ce se întâmplă la această emisiune, nu este aşa cum pare la TV. Moș Crăciun, Sora Vivi, Anușca, Wonder Woman, Superman și D’Artagnan sunt cele șase personaje interpretate de concurenţi.

18 nov. 2020, 19:32

Ferma 18 noiembrie 2020. Aceștia și-au luat rolul în serios și au aflat că dacă, din greșeală, își vor spune pe numele reale vor fi pedepsiți.

Aseară, Elena Chiriac și-a preluat mandatul de fermier șef și a făcut primele ei alegeri: Anna Lesko și Gabriel Toader sunt servitorii săptămânii. Dacă Gabi luase o pauză de la a fi cel care trebuie să rezolve majoritatea activităților din gospodărie, pentru Anna este deja al doilea mandat consecutiv.

„Ei au tot râs de mine, pe tot parcursul competiţiei. Eu sunt ultimul fermier şef dintre ei şi cred că o să râd mai bine. Dar… mai este o vorbă, că răzbunarea este arma prostului şi nu am de gând să foloseasc armele pe care ei le-au folosit”, a declarat Elena.

Citeşte şi: Anna Lesko, „părăsită” la Ferma: „Trebuie să mă obişnuiesc cu ideea că este o luptă pe cont propriu”

Ferma 18 noiembrie 2020

Surpriză: ”un nou fermier este martorul tuturor secretelor din casă”, după cum Mihaela îl va descrie pe Mutulică! Bușteanul primit de fermieri, care nu are voie să fie lăsat din brațe și care doarme noaptea alături de concurentul care l-a ținut ultimul, pare că ascunde ceva, scrie ferma.protv.ro.

Augustin Viziru va admite că lucrurile sunt tot mai complicate și că ”nimeni nu știe ce simțim noi aici”.

Bărbatii din Fermă, dezgustaţi de fete

Bărbații din Ferma au fost dezgustaţi de fete, când au aflat că își spălau lenjeria intimă într-o oală din bucătărie. Dacă inițial oala a stat numai în baie, ulterior a ajuns în bucătărie și au gătit în ea.

Citeşte şi: Cum arăta Gabriel Toader când era mult mai slab. Concurentul de la Ferma, de nerecunoscut

La aflarea acestui lucru, băieții au fost dezgustați și au ridicat această problemă de față cu Mihaela Rădulescu: „Mihaela, iartă-mă că intervin! Dar ştiţi ce şoc mare am avut eu astăzi? Şi sunt dispus să fac foamea de azi înainte, nemaiavând încredere în voi. Eu nu mai am încredere în nimeni din Fermă din momentul ăsta.

Am aflat astăzi că noi am fiert lapte şi am făcut ciorbă în oala în care, nu demult, se puneau chiloţi la înmuiat, lenjerie intimă. Aşa împuţite? Suntem chiar proști și nesimțiți! Mi-e scârbă! Tu iei oala din bucătărie să-ți speli chiloții?”, a răbufnit Gabi Toader.