Ferma 2021. Ce se întâmplă cu noul sezon

Ferma 2021. Cristi Bozgan, colegul de la "Ferma: orășeni versus săteni" al Mihaelei Rădulescu, a transmis un mesaj după marea finală câştigată de Augustin Viziru. În rândurile scrise de acesta, Cristi a lăsat să se înţeleagă ce se întâmplă cu sezonul următor.

04 dec. 2020, 23:49
Ferma 2021. Ce se întâmplă cu noul sezon

Ferma 2021. Cristi Bozgan a postat un mesaj emotionant pe reţelele sociale, după marea finală a emisiunii „Ferma: orășeni versus săteni”.

„Asta a fost. Va multumesc oameni dragi, public drag! Imi trag sufletul, ma linistesc putin si ma duc sa sting luminile. Sezonul urmator voi fi aici pentru a le reaprinde… Pana atunci, inca o data, va multumim frumos! Noapte buna!”, este mesajul lui Cristi Bozgan.

Ferma 2021. Cine este Cristian Bozgan, cel care a prezentat alături de Mihaela Rădulescu Ferma: orășeni versus săteni”

Cristian Bozgan are o experienta militara extinsa, in varii sisteme din Romania si strainatate. Prezentatorul de la Pro TV este specializat in tehnici de supravietuire in conditii extreme. El a prezentat si sezonul din 2019.

Citeşte şi Anna Lesko, „părăsită” la Ferma: „Trebuie să mă obişnuiesc cu ideea că este o luptă pe cont propriu”

Augustin Viziru a câştigat Ferma 2020. Ce va face cu premiul de 50.000 de euro

Augustin Viziru este câştigătorul emisiunii „Ferma: orășeni versus săteni” de la Pro TV. Actorul de 40 de ani va primi 50.000 de euro şi mărturiseşte că a muncit foarte mult pentru acest premiu.

Augustin Viziru a dezvăluit ce va face cu cei 50.000 de euro, premiul pe care-l primeşte câştigătorul Ferma 2020.

„Îl voi aduce în familie, desigur. Am muncit foarte mult pentru acest premiu și voi cheltui acești bani strict pentru familie, pentru oamenii care contează în viața mea”, a declarat Augustin Viziru într-un interviu acordat Click.

Citeşte şi Salariile câştigate de vedetele de la „Ferma”. Cine a încasat cei mai mulţi bani

Actorul a vorbit despre propunerea de a reveni la „Fermă”, cu toate că în urmă cu cinci ani şi-a tăiat mâna acolo.

„Când am primit propunerea de a participa, recunosc că mi-am dorit să revin. Ideea că am fost atât de aproape de trofeu și ceva m-a oprit din a-l câștiga, m-a enervat foarte tare. Chiar spuneam că eram decis să nu mai particip în alte reality show-uri, dar această propunere nu am putut să o refuz!”, a mărturisit fratele lui Lucian Viziru.

Augustin Viziru a acceptat propunerea de a reveni după ce s-a consultat cu iubita sa.

„Decizia a fost luată de mine și de iubita mea, deoarece era un moment important în viața noastră, fiind chiar după nașterea Mariei. Ea m-a încurajat și mi-a spus că este șansa mea la revanșă și că mi-ar părea rău dacă voi rata această ocazie”, a precizat el.


loading...