Ferma 22 octombrie 2020. Anna Lesko a aruncat audienţa în aer cu scena duşului. FOTO

Dușul a fost mereu o provocare în Ferma, fie concurenții s-au spălat cu apă rece, fie au avut nevoie de ajutor. De data aceasta, cea care a avut nevoie de cineva care să o spele pe spate a fost Anna Lesko. Fără să stea pe gânduri, Andreea Antonescu i-a sărit în ajutor.

22 oct. 2020, 18:21

Între atâtea probe și misiuni tot mai dificile, fermierii au avut parte și de un joc: adevăr sau provocare! Acesta se va dovedi a fi șansa perfectă pentru a afla câți parteneri sexuali a avut Anna Lesko și care este locul public în care a făcut sex.

 

„11 parteneri sexuali diferiți”, a răspuns Anna. Iar în ce privește locul public neobișnuit în care a făcut sex, Lesko a mărturisit fără ezitare: „În avion. A fost greu, dar s-a realizat”.

Părerea Giuliei despre acest subiect a stârnit amuzamentul celor din casă: „Eu cred în iubire. A face dragoste este ceva înălțător și frumos. Dincolo de orgasm fizic există un orgasm cosmic pe care vă doresc să-l simțiți”, a fost concluzia ei care a atras atenția tuturor colegilor.

Cel mai norocos bărbat din Ferma. George Piștereanu a făcut duș cu Viviana

George Piștereanu nu a mai avut răbdare și a decis să facă duș, chiar dacă în baie erau deja Viviana Sposub și Anna Lesko. George și Vivi nu au avut inhibiții și au împărțit dușul frățește.