FERMA VEDETELOR. Augustin Viziru a trecut prin patul producătoarei, pentru a-şi asigura marele premiu

FERMA VEDETELOR. Sâmbătă, Vica Blochina şi Cristina Cioran se vor înfrunta în ringul dueliştilor, urmând a se decide care dintre ele a mai făcut un pas către finală. Bătălia lor ascunde însă multe manevre murdare.

21 mai 2015, 11:33
FERMA VEDETELOR. Augustin Viziru a trecut prin patul producătoarei, pentru a-şi asigura marele premiu

FERMA VEDETELOR. În momentul acesta, lucrurile sunt cât se poate de clare: Vica Blochina şi Augustin Viziru sunt favoriţi pentru marele premiu al showului „Ferma Vedetelor”, 50.000 de euro, scrie libertatea.ro. Aşa stând lucrurile, cum era de aşteptat, au apărut şi primele urzeli, uneltiri şi sabotaje, căci banii sunt principalul stimulent în orice faptă umană neortodoxă. În timp ce Blochina intră pe sub pielea colegilor şi şi-i face aliaţi în drumul ei spre finală, Viziru ţinteşte ceva mai sus.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR. Ultima grozăvie a Ginei Pistol înainte de a pleca acasă

Apropierea lui de producătoarea Emilia Vlad-un conflict evident de interese – a devenit motiv de scandal printre vedetele ajunse de bunăvoie la sapă. Ideea că Augustin s-a cuplat cu „şefa” pentru a fi avantajat în concurs este deja pe buzele tuturor. Iar un caz concret, care ar putea susţine această teorie şi care ar releva războiul deschis dintre el şi Vica, s-a conturat la filmările episodului care va fi difuzat chiar sâmbăta aceasta, când, în ringul dueliştilor, vor intra lituanianca şi buna ei prietenă, Cristina Cioran. Înainte de înfruntare, pe după grajd s-a tot şuşotit că cele două s-ar fi înţeles asupra rezultatului, Cioranca urmând să părăsească ferma.

Plan eşuat

Speriat că nu va scăpa nici de data aceasta de principala lui competitoare, Augustin ar fi fugit să plângă pe umărul protectoarei producătoare. Şi aici ar fi apărut abateri extrem de grave de la regulament… Surse din echipa de producţie mobilizată în jurul „Fermei vedetelor” susţin că, deşi ea ar fi trebuit să aleagă probele confruntării, Cristina Cioran nu ar fi fost lăsată şi le-ar fi primit gata alese, în aşa fel încât Vica să fie pusă în inferioritate. Un motiv întemeiat de scandal. Şi astfel, duelistele s-au trezit cu trei probe de forţă numai bune să o dea gata pe lituaniancă, monitorizate atent de pe margine de Emilia, care reacţiona la orice pas ce părea să-i curme planul.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR: Cine merge în FINALA FERMA VEDETELOR 2015. Surpriză mare

Numai norocul chior a salvat-o pe Vica de la eliminare şi a prelungit coşmarul lui Augustin, care, vrea, nu vrea, o va întâlni în finală.

A scurtat drumul spre finală prin patul producătoarei

Augustin Viziru a devenit subiect de bârfă în „Ferma vedetelor” în urmă cu câteva săptămâni, când apropierea de producătoare a devenit evidentă pentru toţi cei implicaţi în proiect. Conform bârfelor, cei doi ar avea o relaţie bazată pe interesul lui Augustin, care, astfel, şi-ar fi croit mai uşor drumul către finală şi… către alte proiecte ale trustului. Surse din PRO TV ne-au spus că actoraşul ar fi participat, recent, la un casting pentru o emisiune nouă, unde ar fi mers de mână cu producătoarea. Mai mult, cei doi ar fi petrecut vacanţa de 1 Mai împreună, la mare, şi, în plus, după încheierea filmărilor, el ar fi fost adus la Bucureşti cu prioritate, cu maşina producătoarei, care s-a ocupat personal să-i strângă lucrurile din fermă.