FERMA VEDETELOR. Ce a păţit Florin Pastramă când era în pat cu Brigitte. „Pe ea nu o deranjează”

În dormitorul comun, Florin Pastramă și Brigitte dorm îmbrățișați, în același pat, însă Otniela și Otilia sunt deranjate de sforăitul sonor al colegului lor de emisiune. ”Zguduie pereții casei când sforăie Pastramă”, spune Otilia Bilionera exasperată, înainte să vină cu ideea de a-i face o mică farsă lui Pastramă.

05 apr. 2019, 11:43
FERMA VEDETELOR. Ce a păţit Florin Pastramă când era în pat cu Brigitte. „Pe ea nu o deranjează”

Otniela își sacrifică din crema sa hidratantă pentru a-l „picta” pe acesta pe față, scrie protv.ro.

Citeşte şi Raluca Podea l-a umilit pe Florin Pastramă. Ce spune despre performanţele în pat ale noului iubit al lui Brigitte Sfăt

„Ne-a văzut Brigitte, dar nu a înțeles despre ce este vorba”, mărturisește Otniela. „Și Brigitte îl ținea așa, în brațe, ca pe un copil. Și mă gândeam, Doamne, cum de nu aude? Și cum poate să adormă că sforăia de se mișcau geamurile? Nici noaptea nu sforăie așa”.

Brigitte este cea care descoperă ce au făcut Otilia și Otniela. „Le-am văzut. Acum se prefac că dorm”. „A fost încântat că i-am pus cremă de față, că așa s-a hidratat și el”, remarcă Otilia amuzată. „Dacă dorm cu fața în sus, într-adevăr, sforăi foarte tare. Pe Brigitte n-o deranjează”, mărturisește și Florin Pastramă.