Ferma Vedetelor 2017. Iulia Vântur nu îl părăseşte pe Salman Khan. Cine va prezenta noul sezon al show-ului

Iuliei Vântur (36 de ani) a făcut primele declaraţii după ce s-a aflat că aceasta nu va mai prezenta emisiunea Ferma vedetelor. După două sezoane, ea a fost înlocuită cu Monica Bârlădeanu (38 de ani).

11 mai 2017, 07:46

„Cu mare părere de rău a trebuit să renunţ, pentru o vreme, la proiectele din România, pentru că cele din India erau deja în derulare. Am lansat 3 piese, urmează să lansez alte 3 videoclipuri cu artişti importanţi din India, ce erau deja programate exact în perioada filmărilor pentru Fermă. Mi-a fost imposibil să lipsesc pentru 3 luni, deşi am încercat să găsesc o soluţie. Apreciez faptul că PRO TV a înţeles şi mi-a susţinut decizia. Nu mi-a fost uşor, pentru că sunt foarte implicată emoţional în ceea ce am făcut în PRO TV, dar cred că vom mai avea ocazia să lucrăm împreună. Ştiu că am lăsat Ferma pe mâini bune şi mă bucur că tot o moldoveancă stă în capul mesei acolo. Monica tot ieşeancă e. Sunt alături de ei cu sufletul”, a declarat Iulia Vântur, potrivit click.ro.

Citeşte şi FERMA VEDETELOR. Cât valorează Salman Khan pentru Iulia Vântur. Va fi părăsit actrorul indian în favoarea salariului de la PRO TV?