FERMA VEDETELOR. Augustin Viziru s-a tăiat cu toporul: „Când am dat mănuşa jos, am văzut…”

Augustin Viziru a fost nevoit sa paraseasca finala show-ului "Ferma Vedetelor", dupa ce s-a accidentat grav la primul duel al serii. In timp ce taia busteni, vedeta s-a taiat la mana si a avut nevoie de ajutor medical.

31 mai 2015, 11:27
FERMA VEDETELOR. Augustin Viziru s-a tăiat cu toporul: „Când am dat mănuşa jos, am văzut…”

Prima proba, cea de taiat lemnele, o stiam. Stiam ca e grea si ca trebuei sa ma mobilizez, dupa primele lovituri am avut dezavantajul ca toporul era foarte mare si greu. L-am tinut de la jumatate si s-a dezechilibrat, m-a lovit peste mana stanga. Cand mi-am dat manusa la o parte, nu era foarte bine. Imi vedeam osul cum misca„, a declarat Augustin pentru stirileprotv.ro.

CITEŞTE ŞI FERMA VEDETELOR. Prima DECLARAŢIE a câştigătorului. Cui îi mulţumeşte George Vintilă

In timpul primei semifinale, Augustin Viziru s-a accidentat in timp ce taia lemne, fiind nevoie de interventia medicilor pentru a mai putea continua competitia. La sfatul acestora, Viziru a hotarat sa mearga la spital pentru ingrijiri suplimentare, astfel ca s-a desfasurat o proba suplimentara intre Dan Helciug si George Vintila pentru alegerea celui de-al doilea finalist, proba care a fost castigata de cel din urma.