FERMA VEDETELOR. Dezvăluiri BOMBĂ din CULISE. O fostă concurentă face DECLARAŢII INCENDIARE

FERMA VEDETELOR. Una dintre fostele concurente, eliminată de ceva timp în urma duelului, a dat detalii despre traiul greu pe care l-a experimentat la fermă.

20 mai 2016, 15:36
FERMA VEDETELOR. Dezvăluiri BOMBĂ din CULISE. O fostă concurentă face DECLARAŢII INCENDIARE

FERMA VEDETELOR. Ami sau „Pişcoţel”, aşa cum au poreclit-o colegii de la fermă, mărturiseşte că au existat momente în care „a făcut foamea”, în care ar fi dat orice pentru a savura o porţie de cartofi prăjiţi. Vedeta spune că a slăbit patru kilograme în perioada petrecută la fermă, însă este bucuroasă că, odată ajunsă acasă, le-a pus la loc.

„Participarea la FERMA VEDETELOR a fost cea mai tare experienţă pe care am trăit-o până acum. Tot ceea ce vedeţi voi la televizor este pe bune, chiar am făcut foamea… Eu am slăbit aproape patru kilograme. De când am ajuns acasă, le-am pus la loc. A fost chiar foarte greu, conditiile au fost destul de grele, dar tocmai asta este ideea acestui joc. E o emisiune care se bazează foarte mult pe psihic şi scoate foarte uşor în evidenţă defectele sau calităţile umane. Pentru mine a fost o experienţă foarte tare. M-am simţit bine acolo, însă pot spune că este un lucru care nu mi-a plăcut şi anume faptul că lumea era foarte pusă pe ceartă, pe scandal. Eu nu sunt acest gen de persoană şi a fost de-ajuns cât am stat acolo. Totodată, mi-a oferit oportunitatea să învăţ foarte multe despre oameni şi despre mine. Am dus enorm lipsa cartofilor prăjiţi, dar şi a telefonului, practic, a legăturii constante cu prietenii şi familia”, povesteşte Ami pentru Ring.