FERMA VEDETELOR: O fostă concurentă, implicată într-un accident rutier

FERMA VEDETELOR: Luni seară (25 mai), Doiniţa Oancea, fosta concurentă de la "Ferma Vedetelor” a dezvăluit prietenilor virtuali că a avut parte de primul ei accident de mașină. Doinița Oancea se află în afara oricărui pericol.

26 mai 2015, 07:52

FERMA VEDETELOR. Doinița Oancea a anunţat luni, pe contul personal de Facebook, un mesaj care vorbește de la sine: a avut un accident. Spre surprinderea fanilor, frumoasa brunetă nu pare să fie deloc speriată, lucru care demonstrează clar că nu a fost vorba despre ceva grav.

“Celebrating my first car accident!!! (n. r. Sărbătoresc primul meu accident de mașină)! Am făcut-o… poc! Sunt bine. Doar am îndoit puțin mașina! Altfel nu mai petreceam acum…”, a scris Doinița Oancea, fosta concurentă de la “Ferma Vedetelor”, pe rețeaua de socializare.

Reacția fanilor nu a întârziat să apară: „Ce-ai făcut măi, fată?”, „Mai bine așa decât să intri în panică și să nu mai vrei să conduci”, „Ești o fire puternică și ai să treci peste asta”, „Sper că ești bine…”, au scris fanii vedetei, pe Facebook.

Doinița Oancea a fost eliminată la „Ferma Vedetelor”, după ce s-a duelat cu Cristina Cioran. Din păcate pentru ele, ambele concurente s-au accidentat atunci în timpul duelului – Doinița la arcadă, iar Cristina la picior. Pentru că a învins în cele două runde, Cristina Cioran a rămas în fermă, iar Doiniţa Oancea a părăsit-o.