Fernando Alonso, ultimele informaţii despre starea sa. Ce spun medicii

Fernando Alonso a suferit un accident duminică, în timpul testelor efectuate duminică pe circuitul de la Barcelona şi a fost transportat de urgenţă, cu elicopterul, la spitalul Sant Cugat del Vallès. El se află în momentul de faţă internat, iar medicii spun că a suferit o comoţie.

23 feb. 2015, 07:42
Fernando Alonso, ultimele informaţii despre starea sa. Ce spun medicii

Fernando Alonso şi-a petrecut în spital noaptea de duminică spre luni, după accidentul suferit în timpul testelor de la Barcelona. Spaniolul a fost norocos că a scăpat doar cu o comoţie, însă medicii au decis să-l ţină sub observaţie, astfel că pilotul de Formula 1 se află încă internat. Potrivit agentului său, Alonso ar mai putea sta încă 24 de ore sub observaţie medicală, timp în care ar mai putea fi supus unor investigaţii.

Accidentul a avut loc în turul 21, iar circumstanţele producerii sale nu sunt foarte clare. Viteza pe care o avea monopostul lui Fernando Alonso în momentul impactului cu zidul era de 150 km/oră.

Un alt pilot spaniol, Carlos Sainz junior, a suferit un accident în acelaşi loc de pe circuit, în timpul testelor, însă acesta a fost capabil să se deplaseze singur către centrul medical.

Fernando Alonso s-a transferat în această iarnă de la Ferrari la McLaren, iar în locul său la Ferrari a ajuns Sebastian Vettel