Festivalul Copiilor, organizat în perioada 27-29 mai în Parcul Herăstrău

In perioada 27-29 mai, PROEDUS organizeaza pentru toti cavalerii si printesele cu varste cuprinse intre 5 si 12 ani, Festivalul Copiilor 2016.

25 mai 2016, 15:01
Festivalul Copiilor, organizat în perioada 27-29 mai în Parcul Herăstrău

Pentru a crea o atmosfera de poveste, in parc vor fi amplasate castele gonflabile, carusele, bile gonflabile pe apa, iar cei mici sunt asteptati cu spectacole de teatru, concerte, muzica, dans si magie si multe alte surprize.

De asemenea, copiii sunt asteptati la ateliere de creatie de zmeie, sabii de cavaleri, coronite de printese, bijuterii decorative, masti de poveste si impletituri de bratari.

Vineri, incepand cu ora 14.00 si pana la ora 20.00, copiilor le-au fost pregatite diverse ateliere de creatie, sfere pe apa, un carusel, face-painting, zona de desen, eroi din povesti si multe alte surprize.

Sambata, incepand cu ora 10.00, pe langa atelierele si zonele de joaca, la ora 13.00, vizitatorii sunt asteptati la un concert Nicole Cherry, spectacole de magie, teatru si dans, iar la 17.15 urca pe scena din parcul Herastrau Andreea Balan.

Duminica, la ora 12.20, pe scena din parc va concerta Connect-R, vor avea loc spectacole de dans si magie precum si piesa de teatru „Jack si vrejul de fasole”.