Festivalul din Poiana Brașov, lăudat de primar ca fiind de anvergura Untold, a fost anulat. Care este incidența în zonă

Festivalul de muzică MassifWinter, care trebuia să aibă loc în Poiana Brașov, în primăvară, a fost anulat din cauza numărului mare de infectări din zonă.

27 ian. 2022, 14:27
Festivalul din Poiana Brașov, lăudat de primar ca fiind de anvergura Untold, a fost anulat. Care este incidența în zonă

Festivalul de muzică MassifWinter, promovat de primarul din Poiana Brașov ca fiind următorul Untold, a fost anulat din cauza ratei de infectare care a ajuns la 10 la mia de locuitori.

Festivalul trebuia să aibă loc în Poiana Brașov, în primăvară, în perioada 6-13 martie, însă organizatorii au anunțat azi că evenimentul nu mai poate avea loc din cauza situației pandemice.

„Spiritul nostru sălbatic va trebui să rămână puternic și să reziste încă un an. Din păcate, vestea pe care o aducem astăzi nu este cea mai fericită. Potrivit evaluării de către autoritățile române a ratelor actuale de infectare cu Covid-19, Brașovul se luptă acum cu o rată a infectărilor de 10/1000. Pentru tine și pentru noi, asta înseamnă că accesul la evenimente este limitat la 500 de persoane per eveniment, în următoarea perioadă de timp. În scurtul timp de la lansarea evenimentului, peste 7000 de spirite sălbatice s-au înscris la noi și, în starea actuală, pur și simplu nu i-am putea primi pe toți. Sperăm că această distanță temporară dintre voi, noi și pârtii nu va fi suficientă pentru a ne uita și abia așteptăm să vă vedem pe pârtii sezonul următor de iarnă!”, se arată în comunicatul postat pe contul de Facebook al evenimentului.