Feţele de pe Facebook: Toate fotografiile de profil, adunate într-o singură imagine. Află unde eşti tu

O nouă aplicaţie online, The Faces of Facebook (Feţele de pe Facebook, n.r.) a scanat fotografiile de profil publice ale fiecărui membru şi susţine că dacă vrei să le vezi pe toate ai avea nevoie de 36 de ani, 5 luni, 9 zile, 6 ore, 46 de minute şi 16 secunde.

30 sept. 2013, 19:13
Feţele de pe Facebook: Toate fotografiile de profil, adunate într-o singură imagine. Află unde eşti tu

Imaginea este realizată din alte 1,22 miliarde de fotografii, ce aparţin membrilor Facebook. Fiecare faţă a fost adăugată în ordine cronologică, în funcţie de data la care şi-a făcut cont pe reţeaua de socializare. Dacă un utilizator Facebook se conectează la noua aplicaţie, va putea afla al câtelea utilizator a fost în momentul înscrierii. Mai mult, el poate afla dacă prietenii lui s-au conectat la Facebook înainte sau după el.

Singurele imagini din această aplicaţie sunt cele de profil, setate drept publice, ceea ce înseamnă că nu sunt disponibile şi alte fotografii.

Aplicaţia a fost realizată de Natalia Rojas din Miami, SUA. Rojas a folosit coduri computerizate pentru a colecta şi organiza imagine. „Nu încălcăm nicio regulă de intimitate a Facebook, întrucât nu înmagazinăm informaţiile private, fotografiile sau numele oamenilor”, a spus Rojas.

Încearcă aplicaţia AICI.