Fetele lui Dinu Patriciu: ce trebuie să facă pentru a moşteni averea de două miliarde de euro

Publicat: Marţi, 19 August 2014 12:49 // Actualizat: Marţi, 19 August 2014 12:49 // Sursa: romaniatv.net

Fiicele lui Dinu Patriciu din prima căsătorie, Maria (27 de ani) şi Ana (31 de ani) au timp de studii, dar şi de călătorii şi de petreceri la nivel înalt.

Ambele au apărut de nenumărate ori în paginile publicaţiilor mondene, chiar dacă stilul lor se apropie mai degrabă de Vama Veche, decât de discotecile de fiţe.

La capitolul studii, ambele stau bine. Ana a terminat în 2008 Universitatea Europeană de Business - Administration de la Geneva (Elveţia), în timp ce Maria a absolvit Şcoala Naţională Superioară de Arhitectură de la Paris-Belleville, călcând pe urmele părintelui în privinţa meseriei. Crescute iniţial în Canada, la ferma din Sherbrooke a Sabinei Patriciu, mama lor, fetele au avut parte apoi, fiecare, de câte o locuinţă, fie în Elveţia, unde a studiat Ana, fie în Franţa, la Paris, unde a învăţat Maria.

DINU PATRICIU A MURIT. Scrisoarea familiei omului de afaceri

Relaţia dintre Dinu Patriciu şi fetele sale are şi o conotaţie financiară profundă şi controversată, legată chiar de moştenirea averii acestuia. Mai precis, Dinu Patriciu a semnat cu ele un contract pentru a le determina să înveţe să câştige bani.

“Le-am învăţat să-şi trăiască propria viaţă şi am un contract cu ele, de acum 10 ani: dacă la 30 de ani nu câştigă fiecare câte 150.000 $ pe an, prin propriile puteri, nu moştenesc nimic. Totul va rămâne unei fundaţii!”, declara Patriciu în urmă cu câţiva ani.

DINU PATRICIU A MURIT. Cum a făcut primul milion şi ce se va întâmpla cu AVEREA LUI

Relaţia dintre aceştia este controversată şi dacă ne raportăm la cele mai grele clipe din viaţa miliardarului. La finele anului trecut, Dinu Patriciu a fost supus unei intrevenţii chirurgicale la o clinică privată din Italia. Au fost trei zile critice pe care a reuşit să le depăşească cu bine, însă, după cum scrie wowbiz.ro, lângă el nu au fost nici fiica şi nici Melanie Chen, femeia de origine asiatică despre care s-a scris că are grijă de averea magnatului.
 

Amândouă au preferat să petreacă în staţiuni exclusiviste de schi.
loading...
7 Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
27 aug 05:13
Răspunde | Votează email 0 email
Paul
Câinele moare de drum lung..

Bre Stane. Decit sa stai pe fese si sa vorbesti in dodii mai bine calca-ti pe dramul ala de inima si trimite-le fetelor condoleante. Poti sa faci efortul daca te straduiesti. Incearca, renunta si tu la bucatica aia de piine pe care vrei sa o cistigi tropaind pe suferinta lor.
Fara stima
20 aug 18:36
Răspunde | Votează email 0 email
arrasm
fetele domului Patriciu sunt mostenitoarele de drept ala tatalui lor, pe cale de consecinta asa zisul contract, etc, sunt asa...un imbold doar ...; in fine, ele sunt mostenitoarele , si oricum copiii nu pot fi dezmosteniti , etc etc etc
19 aug 14:00
...se va întâmpla cu AVEREA LUI Source Article from http://www.romaniatv.net/fetele-lui-dinu-patriciu-ce-trebuie-sa-faca-pentru-a-mosteni-averea-de-doua-miliarde-de-euro_165370.htmlFetele lui Dinu Patriciu: ce trebuie să facă pentru a...
19 aug 13:47
Răspunde | Votează email 0 email
Http://Bit.Do/RoML

Esti Pasionat de Fotbal ? ... intra Aici: Http://Bit.Do/RoML Faci cont, creeaza-ti propria ta echipa de fotbal si dueleaza-te jucand gratuit cu alti Manageri din intreaga lume pentru a castiga Titlul, Cupa, Europa League (SC), chiar Trofeul UEFA Champions League (MLCL)! Poti castiga Bani, Telefoane, Trofee, Diplome, Cadouri surpriza, etc!

Http://Bit.Do/RoML

(Pentru a accesa Link-ul incearca urmatorii pasi: Selecteaza link-ul, Click dreapta, Deschide Legatura ori Accesati sau Copiaza link-ul, da paste sus la bara de navigare si Enter) Manager de Fotbal Gratuit AICI:

Http://Bit.Do/RoML
19 aug 13:20
...Maria (27 de ani) şi Ana (31 de ani) au timp de studii, dar şi de călătorii şi de petreceri la nivel înalt. …read more ...
19 aug 13:02
...de ani) şi Ana (31 de ani) au timp de studii, dar şi de călătorii şi de petreceri la nivel înalt. Citește mai departe… >>>>Citeste tot >>>> ...
1
EUR
4.7786
RON
13 Dec
noapte 3 °
zi 8 °
Ultimele joburi adaugate
24 H