Fetele lui Vadim Tudor primesc o lovitură GREA înainte de Crăciun

Fetele lui Corneliu Vadim Tudor primesc o lovitură cumplită înainte de Crăciun. Conturile lor au fost blocate şi urmează să fie executate silit de deputatul Ana Birchall. Fiicele lui Vadim sunt obligate să îi plătească politicianului 40.000 de euro pentru procesul pierdut definitiv de tatăl lor.

21 dec. 2015, 08:16
Fetele lui Vadim Tudor primesc o lovitură GREA înainte de Crăciun

La trei luni de la moartea lui Corneliu Vadim Tudor, fiicele sale au conturile blocate şi urmează să fie executate silit după ce acesta a pierdut procesul de calomnie intentat de Ana Birchall. 40.000 de euro este suma pe care Lidia Vadim va trebui s-o plătească deputatei, care nu pare impresionată de situaţia prin care trece familia fostului preşedinte PRM.

„Doamna Ana Birchall nu are altceva de făcut decât să poftească la poarta noastră, să-i deschid uşa noastră şi să-şi aleagă din casă ce doreşte. Nu am, efectiv nu am de unde să-i plătesc aceşti bani. Nu am de unde! Chiar şi cu această sumă pe care urmează s-o primim de la casa de licitaţie nu se acopera nici măcar o mică parte din aceste datorii„, a declarat Lidia Vadim Tudor.

Citeşte şi: Familia lui Corneliu Vadim Tudor a strâns o avere după ce vândut colecţiile Tribunului

„Toate aceste injurii, calomnii, mizerii, pe care nu le pot descrie în cuvinte, au făcut foarte mult rău familiei mele. Ştiţi că tatăl meu, anul trecut, a avut două operaţii pe creier? Doar pentru că atunci când citea despre fata lui a făcut accidente vasculare?”, a declarat Ana Birchall.

Corneliu Vadim Tudor a primit verdictul instanţei cu cinci luni înainte sî se stingă din viaţă. Ana Birchall scria, atunci, pe contul ei de socializare că nu renunţă la niciun leu.