Fetele politicienilor, bune de podium. Mădălin Voicu, Ioan Mircea Paşcu şi Liviu Dragnea au cu ce se mândri FOTO

"Fata mea este model"! Aşa ar putea spune, fără nici o problemă, Mădălin Voicu, Ioan Mircea Paşcu şi Liviu Dragnea. Fetele celor trei politicieni sunt înalte, slabe şi frumoase, de parcă ar fi coborâte de pe un podium de modă. Pe două dintre ele, pe Ioana şi pe Veronica, le-am surprins la un eveniment cu ştaif.

26 mai 2018, 08:00

Petrecerea găzduită joi de revista „Viva”, la Clubul Diplomaţilor din Bucureşti, a adunat peste 300 de personaje din mediul public. Vedete de top, cântăreţe, actriţe, afaceriste, bloggeriţe, manechine şi fete de politicieni. În această ultimă categorie s-au remarcat două invitate superbe, care nu doar că au impresionat cu ţinutele lor, ci şi cu frumuseţea răpitoare. Este vorba despre Ioana Voicu şi Veronica Paşcu. Ioana are 30 de ani, este prezentatoarea emisiunii „Se zice că…”, de la TVR 2, alături de Nuami Dinescu şi Florina Constantinescu, şi este fiica lui Mădălin Voicu, care în prezent ocupă funcţia de secretar de stat la Ministerul Culturii.

Citeşte şi Liviu Dragnea: Serviciile nu sunt străine de plângerea penală depusă de Ludovic Orban

Ochi superbi, picioare lungi şi o rochie argintie, care-i venea perfect pe talia-i de viespe, Ioana părea coborâtă de pe un podium de modă. A doua fată de politician care ne-a atras atenţia, joi seară, a fost top modelul Veronica Paşcu (35 de ani). Ea şi-a făcut apariţia la braţul soţului ei, Adrian Dura, un afacerist prosper, manager şi acţionar al unei agenţii de publicitate.

Tatăl superbei manechine este chiar fostul ministru al Apărării, Ioan Mircea Paşcu, acum europarlamentar PSD. Veronica este înaltă, are o privire seducătoare şi o siluetă fără cusur, chiar dacă în 2013 a devenit mămică. A optat pentru o rochie mini, înflorată, şi ciocate, care-i veneau de minune.

Nu a făcut prezenţa la evenimentul de joi, pentru că nu-i place să se afişeze, însă fata preşedintelui PSD Liviu Dragnea arată şi ea trăsnet. O figură angelică, un corp de invidiat şi o prezenţă discretă, Alexandra Dragnea are 23 de ani şi se iubeşte cu Alex Maţaev, un fost concurent la „X-Factor”, de la Antena 1.


loading...
Partenerii noștri