Fetele vedetelor, răsfăţate cu mii de euro. Vezi ce ţinute au purtat la balul de absolvire VIDEO

Imaginea de star, cu cheltuială se ţine. Copiii vedetelor din România au ţinut să impresioneze la balurile de absolvire a liceului. Iar când este vorba de o apariţie de regină, părinţii nu se uită la bani.

11 iun. 2013, 14:11
Fetele vedetelor, răsfăţate cu mii de euro. Vezi ce ţinute au purtat la balul de absolvire VIDEO

Teodora Stoica, fiica managerului Stelei, a absolvit liceul la Şcoala Americană. Ea a purtat o rochie spectaculoasă la banchet, cu un accesoriu care imită portjartierele.

Meme Stoica îi face cam toate mofturile tinerei. Se zvoneşte că la doar 19 ani, Memeluşa, aşa cum e alintată fiica lui Stoica, a primit de la tatăl ei o pereche de silicoane cadou, iar acum, după ce a dat BAC-ul internaţional, a plecat în vacanţă în insula Creta.

O altă domnişoară care a făcut ravagii cu apariţia ei la banchet este nepoata cunoscutei creatoare de modă Venera Arapu. Demetra Arapu a absolvit Liceul German, iar vestimentaţia şi accesoriile de la petrecere au costat nu mai puţin de 10.000 de euro.

Prinţesă la bal a fost şi fata lui Adi Minune, care se pregăteşte pentru Evaluarea Naţională. Carmen Simionescu a absolvit clasa a VIII-a şi s-a pregătit cinci ore pentru petrecere.

Carmen s-a lansat în muzică şi, la doar 15 ani, are mare grijă de imaginea ei. Mama fetei a mărturisit că adolesenta nu se încalţă de două ori, vara, cu aceeaşi pereche de pantofi.