Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o râpă de la marginea localității

O fată de 13 ani a fost găsită fără suflare într-o pădure din comuna Telciu. Copila plecase la cules de ciuperci şi cum nu s-a întors acasă, familia a semnalat dispariţia ei. Din primele informaţii, copila a căzut într-o râpă și din cauza rănilor suferite a murit.

27 sept. 2021, 10:03
Fetiță de 13 ani, găsită moartă într-o râpă de la marginea localității

O fetiţă de 13 ani a fost găsită moartă, de un vecin, într-o râpă adâncă de 35 de metri. Rudele copilei o dăduseră dispărută sâmbătă seara după ce dimineaţă a plecat să culeagă ciuperci şi nu s-a mai întors acasă.

Echipe de salvatori şi rudele fetiţei au căutat-o ore bune într-o pădure pe raza localității Telciu. Căutările au fost sistate în jurul orei 04:00 din cauza vizibilității reduse.

Citeşte şi: Accident grav pe Valea Oltului. O maşină a căzut de pe şosea pe calea ferată

Dimineaţă, rudele fetei au anunțat polițiștii despre faptul că un vecin a găsit fetiţa de 13 ani într-o pădure din Telciu, căzută într-o râpă de aproximativ 35 de metri. Din păcate, fetiţa era decedată.

„Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal urmând să se stabilească în urma necropsiei dispuse, cauzele și modalitatea producerii decesului și împrejurările producerii evenimentului”, au transmis reprezentanții IPJ Bistriţa-Năsăud.

Citeşte şi: Un copil dintr-un centru de plasament, lăsat să agonizeze după ce a fost lovit de maşină. Revoltător cum responsabilii au încercat să muşamalizeze cazul: „Zicem că a căzut” VIDEO


loading...
Partenerii noștri