Filmul care a produs INDIGNARE pe internet. O fetiţă este încurajată de rude să danseze LASCIV

Un film postat recent pe o reţea de socializare produce indignare printre internauţi. În filmuleţ, o fetiţă de şapte ani este încurajată de rude să danseze lasciv în timp ce se ţinea de canapea.

11 oct. 2013, 06:04
Filmul care a produs INDIGNARE pe internet. O fetiţă este încurajată de rude să danseze LASCIV

Sute de oameni au fost şocaţi când au văzut înregistrarea postată pe un site de socializare, scrie cancan.ro. O fetiţă  de doar 7 ani dansează lasciv în sufragerie, chiar sub ochii rudelor.

Conştienţi că înregistrarea va indigna opinia publică, rudele i-au pregătit copilei şi un discurs în care aceasta cere să nu fie judecată prea aspru.

Înregistrarea a fost postată de sora fetiţei, care este majoră. Tânăra susţine că a vrut doar să arate tuturor că mezina familiei este o dansatoare talentată. Ba chiar mai mult, anunţă o surpriză şi mai mare dacă va primi multe aprecieri.

„Cum a zis şi ea, vă rog, fără comentarii jignitoare. E un copil. Dansează foarte bine. Dacă strâng 4000 de like mai pun ceva…”, a scris sora fetiţei.

Cu toate acestea, efectul nu a fost însă cel aşteptat şi nu puţini au fost cei care au criticat vehement ce le-a fost dat să vadă.