Fetiță de cinci ani, rămasă cu mâna prinsă în tubul de absorbţie al unei piscine de la un hotel din Mamaia

Experiență înfiorătoare pentru o fetiță de cinci ani, care a ajuns la Spitalul Județean Constanța, miercuri seara, după ce i-a fost prinsă mâna în tubul de absorbţie al unei piscine de la un hotel din Mamaia.

21 iul. 2021, 22:17
Fetiță de cinci ani, rămasă cu mâna prinsă în tubul de absorbţie al unei piscine de la un hotel din Mamaia

O fetiță de cinci ani a ajuns la Spitalul Județean Constanța, miercuri seara, după ce i-a fost prinsă mâna în tubul de absorbţie al unei piscine de la un hotel din Mamaia.

Pompierii au intervenit și au reușit să-i scoată mâna cu tot cu țeavă. Pentru îndepărtarea ei micuța a trebuit să fie anesteziată.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fos solicitaţi să intervină, miercuri seară, după ce un copil şi-a prins mâna în tubul de absorbţie al unei piscine din Mamaia.

La faţa locului s-a deplasat un echipaj de descarcerare şi unul de prim-ajutor. Pompierii au reuşit să scoată mâna fetiţei, dar o bucată de ţeavă a fost prinsă de aceasta.

Copilul a fost transportat la Spitalul Judeţean Constanţa, iar cadrele medicale au decis transportarea acestuia pe Secţia de Chirurgie pentru a fi anesteziat, urmând ca apoi ţeava respectivă să îi fie îndepărtată de pe mână cu un flex adus de tatăl fetiţei.

foto: News.ro


loading...
Partenerii noștri