Fetiţa dispărută într-o pădure de lângă localitatea prahoveană Zănoaga a fost găsită UPDATE

Pompieri, jandarmi şi localnici au căutat, joi seară, o fetiţă în vârstă de doi ani care a dispărut într-o pădure în apropierea localităţii prahovene Zănoaga. Copila a fost lăsată nesupravegheată, lângă casă, câteva minute, a spus mama care a sunat la 112 şi a anunţat dispariţia.

26 oct. 2017, 16:32
Fetiţa dispărută într-o pădure de lângă localitatea prahoveană Zănoaga a fost găsită UPDATE

UPDATE: Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, copila a fost găsită în pădure, la aproximativ un kilometru de locul în care a dispărut, iar în momentul în care a fost găsită era conştientă şi nu avea răni vizibile.

Potrivit datelor furnizate de purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, echipe de intevenţie ale acestei structuri particopă, joi seară, la acţiunea de căutare a unei fetiţe în vârstă de doi ani care a dispărut într-o pădure la marginea localităţii Zănoaga.

Mama feţitei a sunat la 112 şi a povestit că recent s-a mutat din casa concubilului său, aflată la marginea pădurii ,şi a luat copilul cu ea, iar joi după-amiază s-a întors la acea casă pentru a lua câteva lucruri. Femeia susţine că a intrat în casă singură şi a lăsat fetiţa afară, înconjurată de trei câini ai familiei, iar câteva minute mai tîrziu, când a ieşit din casă, aceasta dispăruse.

Pompieri, jandarmi şi localnici participă la căutări, iar la faţa locului a fost trimis şi un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Prahova.

Citeşte şi Un bărbat a fost răpit de femeile pe care le-a hărţuit. Acestea l-au bătut şi l-au lăsat gol în pădure