Fetiţă de un an şi jumătate înecată într-un pârâu

O fetiţă de un an şi jumătate, dispărută miercuri dimineaţa în timp ce se juca cu alţi copii în apropiere de pârâul Tărlung,din Săcele, a fost găsită de poliţişti şi pompieri înecată.

25 iun. 2014, 13:55
Fetiţă de un an şi jumătate înecată într-un pârâu

Părinţii fetiţei au anunţat dispariţia ei de acasă prin serviciul 112 în jurul orei 11.00. Ea se juca alături de alţi copii lângă pârâul Tărlung, iar la un moment dat a dispărut. Echipe formate din poliţişti, jandarmi şi pompieri au început căutările şi după două ore fetiţa a fost găsită în apropierea unei balastiere. A fost resuscitată de către echipajul SMURD mai bine de o jumătate de oră, dar fără nici un rezultat, a spus purtătorul de cuvânt al ISU Braşov, potrivit Agerpres.

„Fetiţa a fost găsită la aproximativ doi kilometri în aval faţă de locul dispariţiei. Curenţii apei i-au ridicat picioarele şi astfel a fost văzută de echipele formate din lucrători ISU care o căutau. Medicii sosiţi la faţa locului au încercat să o resusciteze timp de 45 de minute, dar din păcate nu a răspuns manevrelor. Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Braşov pentru necropsiere, iar poliţiştii continuă cercetările în acest caz”, a precizat lt. Ciprian Sfreja.

Fetiţa locuia în cartierul Gârcini din municipiul Săcele, iar pârâul Tărlung se află la aproximativ 20 de metri de locuinţa părinţilor săi.

CITEŞTE ŞI TRAGEDIE pe litoral. Un bărbat s-a înecat sub ochii logodnicei, cu o săptămână înainte de nuntă VIDEO