Fetiţa din „My Girl” urmează să devină mămică. Cum arată acum Anna Chlumsky FOTO

Nu se poate să nu vă mai amintiţi de fetiţa care a jucat alături de Macaulay Culkin în filmul "My Girl", din anul 1991. În prezent, Anna Chlumsky, în vârstă de 32 de ani şi soţul ei, Shaun So, urmează să aibă primul lor copil.

29 mart. 2013, 07:30

Actriţa Anna Chlumsky a mărturisit pentru revista „People” că sarcina decurge bine.

Mă simt destul de bine până acum. Am fost foarte norocoasă, n-am avut deloc greţuri matinale, ceea ce a fost grozav, având în vedere că am lucrat la începutul sarcinii„, a spus actriţa.

Vedeta, care joacă în serialul HBO „Veep” a precizat că va păstra secret sexul bebeluşului până în momentul naşterii. Mai mult, cuplul a început pregătirile pentru venirea pe lume a copilului, scrie perfecte.ro.

Lucrăm să avem gata camera copilaşului. Sunt foarte atentă la ce cărţi citesc, pentru că nu vreau să fiu copleşită. Majoritatea cărţilor pe care le am explică cum să ai o sarcină fără griji„, a spus Anna Chlumsky.

După succesul din „My Girl”, Anna a continuat această carieră, apărând în ultimii ani în seriale precum „Law & Order” sau „White Collar”. Actrita a reuşit să urmeze şi o facultate, absolvind Universitatea din Chicago în 2002.

Vezi şi în ce divă sexy s-a transformat fetiţa simpatică din telenovela Maria Belen FOTO VIDEO


loading...