Fetiţa lui Pepe, botezată azi de naşii Andra şi Cătălin Măruţă

Pepe şi Raluca, soţia lui, îşi botează, sâmbătă, fetiţa de şase luni, iar petrecerea pregătită pentru marele eveniment e una pe măsură. Vor fi 200 de invitaţi, un meniu select şi un program artistic asigurat de nume cunoscute din muzica românească. Pepe a anunţat că va cânta pentru micuţa Maria.

17 feb. 2013, 08:42
Fetiţa lui Pepe, botezată azi de naşii Andra şi Cătălin Măruţă

Sâmbătă va fi botezată Maria, fetiţei lui Pepe şi a Ralucăi. Slujba religioasă va avea loc la Biseria Sf. Spiridon, începând cu ora 17.00, scrie libertatea.ro.

Vreau ce-i mai bun pentru fetiţa mea„, a spus Pepe.

La ora 19.00, 200 de invitaţii sunt aşteptaţi la o petrecere de fiţe în Sala Londra a Restaurantului Aristocrat Events Hall, din nordul Capitalei. Pepe, Raluca şi naşii Andra şi Cătălin Măruţă au optat pentru decoruri alb şi roz, aşa că mesele vor fi ornate cu buchete de trandafiri în aceste nuanţe.

Pentru copiii prezenţi la botez, Pepe a comandat peste 250 de baloane colorate şi a pregătit o mulţime de surprize. Cei mici vor fi pictaţi pe faţă, vor întâlni personaje Disney şi patru ursitoare şi vor mânca dintr-un tort special, sub forma lui Minnie, personajul feminin din desenele animate Mickey Mouse.

Meniul va include, printre altele, somon afumat, brânzeturi franţuzeşti, salată de pui cu mango, icre de somon, pate de gâscă, preparate din peşte şi friptură de pui, vită şi porc. Totul va fi stropit cu băuturi fine.

În ce priveşte muzica, Pepe a vrut să împace pe toată lumea, aşa că de-a lungul nopţii se vor auzi acorduri din toate genurile.

El însuşi va cânta muzică spaniolă, după care pe scenă se vor mai urca şi Liviu Vârciu, Ştefan Stan, Aurelian Temişan, băieţii de la Alb-Negru, trupa de jazz condusă de Petrică Andrei şi trupa de coveruri Mihai Napu. În plus, Ionuţ Galani va cânta muzică grecească, iar Cristi Nuca, muzică lăutărească modernă.

Pepe a angajat mai mulţi bodyguarzi, care vor fi prezenţi şi la biserică, şi la petrecere, vor păzi intrările şi vor sta cu ochii pe lume, ca nimeni să nu filmeze sau să facă poze, în afara persoanelor angajate special pentru asta de organizatori.