Fetiţa Oanei Roman a spus primul cuvânt: „Din păcate…”

Oana Roman şi Marius Elisei trec printr-o probă de foc a căsniciei lor, după ce soţul vedetei a fost nevoit să-şi facă bagajele şi să plece de acasă. Cei doi trec cu greu peste despartire, insa vedeta ramane puternica si cu ajutorul fiicei sale.

29 nov. 2014, 19:08
Fetiţa Oanei Roman a spus primul cuvânt: „Din păcate…”

Oana Roman trece prin clipe cumplite. Si toate acestea pentru ca Marius, sotul ei, a plecat de acasă. Anunţul a picat ca un trasnet pentru fanii de pe facebook care au crezut că se anunţă un divorţ. Din fericire, soţul Oanei pleacă în străintate pentru a-şi întreţine familia. Din păcate însă, Marius a rata momentul când fetiţa lui a rostit primul cuvânt. Joi, fetita a spus primul cuvant, la varsta de doar noua luni.

„Astazi, Isabela a spus primul ei cuvant. Din pacate, tatal ei nu este langa noi si nu a auzit primul ei cuvant care a fost Tata. Copiii vostri la ce varsta au spus primul cuvant?”, a scris Oana Roman pe Facebook.

Oana Roman a răbufnit, după plecarea soţului. „Sunt doamne şi domni care îşi freacă mâinile de fericire…”

Marius si Oana Roman s-au casatorit anul acesta, pe 15 ianuarie, iar cununia religioasa a avut loc la inceputul verii, ocazie cu care au si crestinat-o pe fetita lor.

Vezi şi: Oana Roman a suferit TREI INTERVENŢII CHIRURGICALE. Uite cu ce semne a rămas pe abdomen