Oana Roman A NĂSCUT. Fetiţa ei se numeşte Maria Isabela. Vezi SEMNIFICAŢIA NUMELOR

Oana Roman a născut vineri dimineaţă. Fetiţa ei a primit numele Maria Isabela. Ambele prenume au importante conotaţii biblice, iar Oana speră ca acestea să o ocrotească în viaţă pe micuţa ei.

21 feb. 2014, 09:45
Oana Roman A NĂSCUT. Fetiţa ei se numeşte Maria Isabela. Vezi SEMNIFICAŢIA NUMELOR

OANA ROMAN A NĂSCUT. Oana Roman a ales de multă vreme numele fetiţei sale. Numele Maria este, probabil, cel mai indragit si popular nume biblic feminin folosit în România, în timp ce Isabela este de origine latină şi spaniolă.

MARIA – nume de origine ebraică, ce înseamă „copil dorit”; expresia puritatii, a fost purtat de mama lui Iisus Hristos. In acceptiune egipteana, numele Maria ar putea veni de la mry – iubit sau mr – iubire. In interpretare latina, semnificatia numelui Maria este stea de mare. In acceptiunea evreiasca, semnificatia numelui Maria este mare a amaraciunilor.

ISABELA – semnificatia lui este de „Dumnezeu este jurământul meu”. Poate fi şi o variantaă a numelui Elisabeta, care în ebraica insemna „promisiunea lui Dumnezeu”.

OANA ROMAN A NĂSCUT. Astrele sunt de partea micuţei Maria Isabela

Astrologul Radu Ştefănescu a declarat, pentru ziarulring.ro, că micuţa Maria Isabela se naşte într-un context astral special, aşa că Oana Roman va avea ceva de furcă: „Născută în anul Calului de Lemn, în zodia Peştilor şi în perioada druidică a Pinului, fetiţa se naşte sub semne favorabile. Cu Soarele la trei grade în Peşti, cu Jupiter şi Mercur retrograde şi cu multe aspecte, foarte multe şi complexe, ea se va lupta toată viaţă să se exprime, să-i facă pe cei din jur să-i înţeleagă visurile, ideile, aspiraţiile. Fire sensibilă, talentată, foarte uşor de ofensat, va trebui crescută cu mare grijă şi pregătită pentru viaţa dură. Dacă ceva o va răni, atunci e indiferenţa celor din jur. Atenţie, copilăria acestor persoane deosebite, născute sub semne complexe, rare, e dificilă, aşa că va fi nevoie de multă răbdare, competenţă şi, în primul rând, iubire!”.