Fetiţă româncă, răpită la Londra. Copila a fost furată odată cu maşina tatălui ei

O fetiță româncă în vârstă de 1 an şi cinci luni a fost răpită cu tot cu mașina tatălui său, la Londra. Autoturismul a fost găsit abandonat, însă fără urmă de micuță. După ore întregi de căutări, polițiștii au reușit să o găsească.

07 ian. 2019, 10:19
Fetiţă româncă, răpită la Londra. Copila a fost furată odată cu maşina tatălui ei

Poliția din Londra a anunțat găsirea Mariei, la câteva ore după ce a fost răpită.

„Suntem încântați să anunțăm că fetița Maria Tudorică, de 17 luni, a fost găsită în bună stare, pe Bulevardul Ruskin, zona E12. Mulțumim presei și membrilor publicului care ne-au ajutat cu acest apel”, a scris poliția londoneză pe Twitter.

Postul tv britanic Sky News a contactat familia fetiței, care a confirmat că a fost găsită și că este bine.

„Se simte perfect, perfect, perfect”, a spus unchiul Mariei, pentru postul TV.

Autoritățile nu au oferit niciun detaliu despre autorul răpirii, cel care a furat și mașina tatălui fetiței.

Tatăl copilei s-a întâlnit cu un bărbat necunoscut la Nine Acres Close, cu intenţia de a-şi vinde maşina, un Audi A5 de culoare neagră. Doar că imediat ce proprietarul a coborât din maşină, străinul a sărit la volan şi a demarat, fetița fiind pe locul pasagerului din faţă, în acel moment, potrivit Observator TV.

Oameni legii au lansat un apel urgent către cetățeni, pentru a primi orice informaţie care să ajute la găsirea Mariei. Poliţia mai spune că cel care a plecat cu maşina era un bărbat asiatic de constituţie medie îmbrăcat în negru.