Fetiţă ucisă prin înfometare de propriii părinţi. Trupul copilei, ţinut luni întregi într-o ladă frigorifică

O crimă oribilă a avut loc într-un oraş din Japonia. O femeie şi un bărbat au fost arestaţi de poliţişti după ce în portbagajul maşinii lor oamenii legii au descoperit trupul neînsufleţit al fetiţei lor. Din primele informaţii se pare că micuţa a fost omorâtă prin înfometare.

27 nov. 2016, 13:38
Fetiţă ucisă prin înfometare de propriii părinţi. Trupul copilei, ţinut luni întregi într-o ladă frigorifică

Doi japonezi au îngrozit comunitatea în care locuiesc. Rena și Yuta Suzuki au fost arestaţi după ce s-a descoperit că și-au înfometat fetița de trei ani, pe Ryusei, până când aceasta a murit.

Oribila crimă s-a întâmplat undeva în luna iunie, dar până acum nu s-a ştiut nimic. Vecinii celor doi criminali au anunţat autorităţile gândindu-se că fetiţa pe care nu o mai văzuseră de ceva timp probabil este maltratată.

Nimeni nu se aştepta însă să fie moartă de câteva luni. Chestionați, părinții au spus inițial că fata ar fi cu bunica ei. Bunica le-a spus oamenilor legii însă că nu a mai văzut fetița din martie. Când polițiștii au decis să percheziționeze toate proprietățile cuplului au descoperit corpul neînsufleţit al fetiţei ascuns în portbagajul maşinii.

Până în acest moment nu se ştie de ce cei doi părinţi au decurs la acest gest. După oribila crimă, corpul fetiţei a fost pus într-o ladă frigorifică și apoi în portbagajul mașinii, unde a fost ținut timp de câteva luni.

Vezi si: Descoperire macabră într-un tomberon. Bebeluş mort, aruncat într-un sac menajer