Feussi a povestit cum i-a dat soţiei lui Ekeng vestea morţii fotbalistului. Cum a reacţionat aceasta

Patrice Feussi, fundaș la Concordia Chiajna, era cel mai bun prieten al lui Patrick Ekeng din România. El a fost cel care a trebuit să-i dea vestea cumplită soției lui Ekeng, după partida cu Viitorul.

09 mai 2016, 15:12
Feussi a povestit cum i-a dat soţiei lui Ekeng vestea morţii fotbalistului. Cum a reacţionat aceasta

Era un băiat de treabă. Era mereu acolo când aveai nevoie de el. Mereu la dispoziția altora, o persoană veselă, un băiat extraordinar. Eu am vorbit înainte de meci, nu avea probleme cardiace, îl durea gamba, dar din ce știu eu îi trecuse când a intrat pe teren. El a jucat în Spania, în Franța, acolo chiar sunt medici buni. S-ar fi știut dacă ar fi avut probleme cu inima„, a declarat Patrice Feussi, pentru site-ul us24.ro.

Citeşte şi Autopsia în cazul lui Patrick Ekeng: fotbalistul avea HIPERTROFIE CARDIACĂ

Jucătorul Chiajnei a mărturisit că el a fost cel care i-a dat trista veste soţiei lui Ekeng. „I-am spus: ”Patrick a avut meci, a căzut, sunt aici la spital, e rău de tot.” Eu mă gândeam că trebuie să o ajut. Ea îmi spune: ”Nu-mi vine să cred. Ce faceți acolo? Nu a murit. Trimite-mi poză. Este imposibil. El nu a murit. Nu are cum să moară.” Nici nu aveam putere să mai vorbesc. Am și eu familie.  Ce-i spun la copil când întreabă unde e tati? Și soția lui e și însărcinată iar în 3 luni. Ei mai au un copil de un an și jumătate„, a declarat Feussi.

Pe moment, suntem traumatizați. Am fost la stadionul Dinamo și am simțit o mare durere în inimă. Au mai fost jucători care au murit pe terenul de joc dar pe care nu i-am simțit atât de aproape. Totuși, nu mi-e frică. Asta ne este meserie. Așa a vrut Dumnezeu. Acum, când merg acasă, o să merg la o biserică și o să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ceea ce face zilnic pentru noi. Și el era foarte credincios. Era catolic„, a mai spsu Feussi, care crede că prietenul său putea fi salvat dacă se intervenea acolo, pe teren.