Fii alături de admiral.ro și află care sunt echipele care se vor califica în optimile Cupei Mondiale

Franța este prima echipă care se califică în optimile competiției, în urma meciului cu Danemarca câștigat cu scorul de 2-1. Aceasta este în fruntea clasamentului Grupei D, urmată de Australia, Danemarca și Tunisia.

29 nov. 2022, 18:44
Fii alături de admiral.ro și află care sunt echipele care se vor califica în optimile Cupei Mondiale

Câștigătoarea detașată cu 6 puncte în Grupa G este Brazilia, datorită victoriilor obținute din meciurile cu Serbia și Elveția. Aceasta și-a asigurat locul în optimi fiind cea de-a doua calificare după Franța.

În urma victoriei Portugaliei din meciul cu Uruguay cu scorul 2-0, aceasta a obținut 6 puncte în grupa H, ceea ce i-a garantat calificarea în optimi.

Astăzi se vor desfășura meciurile din ultima rundă, după cum urmează: de la ora 17:00 Ecuador – Senegal și Olanda – Qatar și de la orele 21:00, partidele dintre Iran – SUA și Țara Galilor – Anglia.

Cel mai tensionat meci din campionat este cu siguranță cel dintre Iran și SUA, din cauza tensiunilor diplomatice și a celor generate de campionat. Lucrurile au degenerat în urma postării oficiale de pe Twitter a americanilor, unde au prezentat clasamentul și steagul Iranului modificat (fără emblema Republicii Islamice din mijlocul drapelului). Ca urmare, Iran cere excluderea echipei americane pe motivul încălcării regulamentului FIFA.

Meciul va fi unul decisiv pentru echipa care va continua în rundele din optimi. Cu siguranță o provocare în ceea ce privește rezultatul acestui duel. Dacă vrei să intrii în provocare, te așteptăm să-ți plasezi pariul pe admiral.ro.

Meciul dintre Țara Galilor și Anglia este unul strategic pentru englezi care, deși și-au asigurat calificarea în optimi, o victorie le-ar putea asigura evitarea unei partide cu Olanda și un punctaj semnificativ pe tabloul teoretic. Țara Galilor are șanse de câștig în fața unei rivale care este deja lider cu 4 puncte în Grupa B? Te așteptăm să accesezi Calendarul Admiral pentru a afla ce promoție specială ți-am pregătit pentru această partidă.

Vino pe admiral.ro și plasează biletele câștigătoare pentru partidele prematch și live din cadrul Cupei Mondiale de Fotbal!